Speltips Liverpool – Newcastle 16/12: Ensidigt

Axel Sjödin Publicerat: 16 december 2021

Liverpool välkomnar nästjumbon Newcastle till Anfield under torsdagskvällen till en match som förväntas bli ensidig.

Liverpool - Newcastle

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hemmalaget är storfavoriter då Newcastle kommer på besök och med fem raka segrar i ryggen där de bara har släppt in ett mål så är det lätt att förstå varför. De två senaste matcherna har dock inte gått lika smidigt som många på förhand kanske hade trott då de har två raka 1-0-segrar mot Wolverhampton och Aston Villa bakom sig.

Mot Wolves dröjde det så länge som till den 94:e minuten innan segermålet kom, men att de skulle ha lika svårt att få hål på Newcastle är svårt att tänka sig. Oavsett så är det i alla fall starkt av Liverpool att fortsätta vinna även om de inte öst in mål som tidigare.

The Reds går från klarhet till klarhet och har dessutom lyckats promenera sig till förstaplatsen i dödens grupp i Champions League medan de har radat upp vinster i ligaspelet.

Inför torsdagens möte kan de dessutom få tillbaka Roberto Firmino som har tränat under veckan och mycket väl kan få speltid mot Newcastle. Det har inte gått någon nöd på Liverpool i hans frånvaro direkt, men det är ett välkommet tillskott minst sagt.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Newcastle kan nog inte hoppas på mycket här

Efter att saker och ting hade börjat se lite bättre ut för Newcastle efter Eddie Howes inträde på tränarbänken så gjorde de återigen en riktig plattmatch mot Leicester i söndags. De förlorade med 0-4 och såg chanslösa ut mot ett Leicester som hade en handfull nyckelspelare borta med corona dessutom.

The Magpies ligger i alla fall inte sist i ligan längre efter att ha kammat hem säsongens första vinst mot Burnley i omgången innan, men det finns nog inte många som tror att de ska åka till Anfield och slåss om poängen direkt. De kommer få det kämpigt att klättra upp från bottenplaceringarna, men Watfords dåliga form gör att de i alla fall har kontakt med lagen på säker mark.

Med tanke på hur håglösa Newcastle såg ut i helgen så förväntar jag mig snarare att Liverpool kommer passa på och stå för en riktig urladdning under torsdagen. Det är inte helt lätt att hitta ett bra spel här då Liverpool är väldigt stora favoriter samtidigt som deras målproduktion har varierat rejält under de senaste omgångarna. Men med tanke på att de har hållit fyra nollor på sina fem senaste ligamatcher och spelat väldigt bra defensivt så finns det ändå klart spelvärde i att Liverpool vinner mot noll här för 1.80 hos 888sport i min mening.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Liverpool vinner mot noll
Odds: 1.80
Bolag: 888sport
Spelstopp: 21:00
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: