Speltips Liverpool – Newcastle 24/4: Tidig match

Simon Pålsson Publicerat: 23 april 2021

Med tidig avsparkstid är mötet mellan Liverpool och Newcastle det som verkligen sticker ut denna lördag i Premier League.

Liverpool - Newcastle

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

En sak är helt säker och det är att spänningen lever ordentligt i den engelska fotbollen och att avslutningen på säsongen kommer att bli någonting utöver det vanliga på flera håll i tabellen.

Nu hade man såklart önskat att det fanns en titelstrid att tala om, men när den är död kan man fokusera på Europastriden, men också bottenstriden. Det är precis det som lördagens möte mellan Liverpool och Newcastle handlar om.

Liverpool har det i egna händer att gå till Champions League, i princip, men måste förmodligen vinna resten av sina matcher för att helt säkert gå dit. En det är mycket kvar som ska hända och man spelar inte minst borta mot rivalen Manchester United i nästa match. Inte alls optimalt vad gäller chanserna att ta poäng.

Formen är i för sig ganska god i ligan, även om man bara fick 1-1 borta mot Leeds United senast. Där förstörde man en tre matcher lång svit med vinster.

Newcastle har åtta poäng till godo på Fulham under strecket och skulle man vinna här tror jag att man helt säkert kan inkassera det där kontraktet. På slutet har man visat fin form med många gjorda mål framåt och Newcastle har dessutom två raka vinster.

Odds i Premier League

Liverpool har haft stora problem med frånvaro på nyckelspelare den här säsongen och det mesta pekar på att det är ett faktum som man får leva med hela säsongen i mål. Det är deppiga tider, men så är det bara för Jürgen Klopp.

Det är allra värst när det kommer till försvarslinjen där man tvingas klara sig utan startande spelare som Joe Gomez, Joel Matip och Virgil van Dijk. Alla tre, kanske inte samtidigt, hade varit aktuella för startelvan om man hade varit redo för spel. Eller inte bara aktuella – man hade startat.

Men det stannar egentligen inte där. N usaknas också Nathaniel Phillips, Jordan Henderson och Caoimhin Kelleher i Liverpool inför den här matchen.

Newcastle United har nästan lämnat bottenstriden bakom sig, men det är för tidigt att ropa hej än. Men det är kanske inte i den här matchen som laget ska ta sina poäng.

Allan Saint-Maximin och Fabian Schär närmar sig spel igen, men det ser ut som att båda får sitta vid sidan om. Där sitter också Isaac Hayden, Jamaal Lascelles, Karl Darlow och Ryan Fraser sedan tidigare. Ingen optimal situation.

Båda lagen göra mål spelas till 2,12 gånger såsen hos Mr Green.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 2,12
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 13:30, lördag 24 april 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: