Speltips Liverpool – West Ham 24/9: Spännande stormatch

Axel Sjödin Publicerat: 24 september 2023

Liverpool och West Ham drabbar samman i ännu ett intressant stormöte på den fina Premier League-söndagen.

Liverpool - West Ham

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Både Liverpool och West Ham spelade match i Europa League i torsdags, och har inte fått mycket vila inför söndagens viktiga match på Anfield. Båda har emellertid inlett säsongen över förväntan och det stundande mötet kommer att bli väldigt intressant att följa.

Liverpool har fortsatt sin föryngringsprocess genom att göra stora förändringar på mittfältet, och det fanns risk för ännu en lite sämre säsong. Men hittills har de verkligen sett vassa ut direkt och har dessutom redan hunnit stå för fyra vändningar där de gått från underläge till tre poäng. De har uppenbart en grundtrygghet i spelet och Jürgen Klopp har verkligen lyckats revanschera sig efter den tunga perioden i fjol.

Senast mötte de österrikiska LASK i torsdags, och vände även där 0-1 till 3-1. Det gör att de nu har fem raka segrar, trots att de delvis har ställts mot tufft motstånd under den här perioden. Vändningen mot Newcastle borta med en man mindre och överkörningen av Aston Villa hemma visar verkligen att Liverpool är farliga i år, och det är därmed inte konstigt att de är så pass stora favoriter hos spelbolagen inför söndagens drabbning.

Klopp får dessutom tillbaka Virgil Van Dijk från avstängning och möjligtvis även Trent Alexander-Arnold från skada, vilket gör att skadeläget ser väldigt bra ut.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

West Ham har varit väldigt effektiva i omställningarna

West Ham har levererat fina resultat i Premier League hittills, och har skrapat ihop tio poäng på fem omgångar. Senast blev det en förlust mot Manchester City, men det kan man inte lasta dem alltför hårt för. Segrar mot Chelsea och Brighton visar i alla fall att de är tillbaka efter en väldigt tung fjolårssäsong.

De har varit otroligt effektiva i omställningarna, och vann bekvämt mot de två ovanstående motståndarna trots ett bollinnehav på under 25% i båda matcherna. West Ham borde därmed få en matchbild på Anfield som passar deras styrkor, men frågan är om inte Liverpool helt enkelt är för bra. Det kommer att bli väldigt tufft att få med sig poäng hem från Anfield.

Det känns emellertid bäst att undvika 1X2-marknaden den här matchen, då Liverpool är lite väl starka favoriter för att hitta spelvärde. Istället kombinerar vi ett spel på över 2,5 mål med att båda lagen gör mål, då West Ham visat sig väldigt effektiva, samtidigt som Liverpool som alltid är väldigt farliga framåt. Spelet hittar ni för 1.88 gånger pengarna hos Coolbet.

  Rygga spelet hos Coolbet – Hämta 500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål & BLGM
Odds: 1.88
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 15:00, söndag 24 september
TV: 
Stream:  viaplay logo