Speltips Liverpool – West Ham 31/10: Svårknäckta

Simon Pålsson Publicerat: 30 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

West Ham bör ha goda chanser att göra en okej insats borta mot Liverpool i lördagens Premier League den 31 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Om det är någonting som vi har lärt oss under inledningen på den här säsongen i Premier League är det att ologiska, oväntade och svårbedömda resultat trillar in lite varstans. Det är liksom inte helt enkelt att veta vad man ska förvänta sig av matcherna numera.

Därför är det viktigt att försöka spana in trenderna och nosa till sig formdippar eller formtoppar. För West Ham har det här varit en stark inledning och man har två vinster, två kryss och två förluster. Men det som har varit imponerande är sättet man tagit sina poäng på.

Nu senast blev det en poäng mot Manchester City, och innan det en poäng mot Tottenham Hotspur då man vände 0-3 till 3-3. Bevisligen är det ett lag som inte ger upp.

Liverpool har börjat trumma igång lite, men sprudlar inte och med alla skador har man blivit ett lite mer humant lag. På hemmaplan är man inte fullt så överlägsna som tidigare, så jag känner inte att man per automatik behöver se West Ham som ett förlorande lag på förhand.

Handikappspel på gästerna

Med alla spelare tillgängliga råder det i min bok ingen tvekan om att det är Liverpool som har det starkaste laget i hela Premier League, och egentligen är väl Manchester City den enda reella utmanaren både när det kommer till spetsen och till bredden.

Men nu ska man ha med sig att laget har ett par tunga spelare borta och allra värst är det ställt med mittbackarna, där man inte ens kommer att kunna spela med nödlösningen Fabinho längre. Han har tagit plats i mittförsvaret när Virgil van Dijk skadat sig – och har gjort det extremt bra. Men efter en skada kommer han nu behöva vila ett tag, någonting som öppnar upp för Rhys Williams. Det är inte direkt samma tyngd på det valet.

Som om det inte vore nog med det har Liverpool även Alex Oxlade Chamberlain på skadelistan, samt osäkra namn som Naby Keita, Joel Matip, Thiago Alcantara och Konstantinos Tsimikas, som snart ska göra comeback. Men det har det hetat nu i ett par veckor utan att vi har fått se spelarna.

Det går att jämföra med bortalaget som troligen bara kommer att sakna anfallaren Michail Antonio, som faktiskt skulle kunna spela om allt vill sig väl. Han kommer att provas lite senare för att se om han är redo.

West Ham +1,75 (asian handicap) spelas till 1,66 gånger såsen hos Unibet. Om det är någonting som man har visat är det helt klart att man har kapaciteten att skrälla mot de större lagen under den här inledningen på säsongen.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: West Ham +1,75 (asian handicap)
Odds: 1,66
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:30, lördag 31 oktober 2020
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: