Speltips Liverpool – Wolverhampton 22/5: Hoppet lever

Martin Efvergren Publicerat: 22 maj 2022

Liverpool slår ur underläge i kampen om ligatiteln då man tar emot Wolverhampton i den sista omgången av Premier League. Matchen spelas söndagen den 22 maj 2022 med avspark kl 17:00 på Anfield Road.

Liverpool – Wolverhampton

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Drömmen om en osannolik kvadrupel lever alltjämt för Liverpool FC. Men i kampen om ligatiteln slår man ur underläge då Manchester City har avgörandet i egna händer när de möter Aston Villa samtidigt som den här matchen spelas.

Liverpool är en poäng efter Man City inför den sista omgången och för deras del gäller att man måste hålla fokus på det man kan påverka. Det vill säga att vinna den här matchen mot ett formsvagt Wolverhampton Wanderers.

Oavsett hur den här omgången slutar och hur Champions League-finalen nästa helg slutar är det en otrolig säsong som Liverpool gör. Man har redan en FA-cuptitel och en Ligacuptitel och spelschemat har varit späckat, i synnerhet den senaste tiden.

Mot Southampton i tisdags valde/tvingades Jurgen Klopp att rotera en del en startelvan, men det räckte ändå till en 2-1-seger. Nu lär man inte spara på krutet för att vinna den här matchen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Full fart framåt från start

Wolverhampton Wanderers hade ett bra läge i kampen om en Europaplats till nästa säsong, men den senaste tidens skrala resultatet gör att man som bäst kan bli åtta i Premier League.

På de sex senaste omgångarna har Wolves bara skrapat ihop två poäng. En av de poängen tog man i förra helgens möte jumbon Norwich på hemmaplan. Dessförinnan förlorade man med klara 5-1 hemma mot Manchester City.

Liverpool och Wolverhampton möttes senast på Molineaux i december och det var då gästerna som gick segrande med 1-0. Faktum är att Liverpool har vunnit de sex senaste mötena mot Wolves och därtill hållit nollan i de tre senaste.

Det är klar fördel Liverpool vad gäller inbördes möten och man gäller förstås också som stora favoriter inför den här matchen. Ett rakt spel på hemmalaget ger endast omkring 1.20 gånger insatsen.

Liverpool drabbades av skador på nyckelspelarna Salah och van Dijk i FA-cupfinalen. En hel del talar ändå för att de kommer att spela den här matchen även om de är halvskadade.

Jag räknar med att Liverpool kommer sätta full fart framåt från start. De sätter nu sitt hopp till Steven Gerrards Aston Villa och lär vilja sätta press på Man City med en tidig ledning.

Wolves är ett försvarsstarkt lag men i de senaste matcherna har de inte fått det att stämma. På de fyra senaste har man släppt in totalt elva mål och de har nu inte speciellt mycket att spela för. Mitt spel blir därför att Liverpool gör över 2.5 mål till 1.78 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Liverpool över 2.5 mål
Odds: 1.78
Bolag: Expekt
Spelstopp: 17:00, söndag 22 maj 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: