Speltips Manchester City – Aston Villa 20/1: Klasskillnad

Simon Pålsson Publicerat: 20 januari 2021

Det är trots allt ganska stor klasskillnad mellan Manchester City och ett ringrostigt Aston Villa i Premier League den 20 januari 2021.

Manchester City - Aston Villa

för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det är minst sagt märkliga tider i Premier League och för ett lag som Manchester City har det varit gynnsamt, med tanke på att man öppnade säsongen så svagt, men nu har bjudits in att äta sig ikapp ordentligt i tabelltoppen.

Inför den här omgången ligger man tvåa, med två poäng upp till serieledning och en match mindre spelad. Med andra ord kan Manchester City i händelse av en vinst här i princip gå upp i serieledning.

Nu kommer tabellen halta ett bra tag till och det ställer till det för Manchester City om man nu ser det som så viktigt att man toppar tabellen just nu.

Ett annat lag som haltat ordentligt är Aston Villa, vars senaste matcher har fått skjutas upp på grund av corona. Man ligger tre matcher efter var man skulle ha varit nu och det råder ingen tvekan om att laget kan vara ringrostigt. Då man helt enkelt inte har kunnat spela matcher på ett bra tag.

Manchester City är för bra

Manchester City hade problem med skador på nyckelspelare under inledningen på säsongen, men de tär egentligen ingenting man kan skylla på nu. Det känns snarare som att man har hittat rätt på flera sätt och den form som gör att man nu radar upp vinster gör också att jag personligen håller laget som stora favoriter till att vinna ligatiteln den här säsongen.

Sergio Aguero är med det sagt tveksam till spel här, något även Nathan Aké, Aymeric Laporte och Eric Garcia är. Egentligen är det bara den förstnämnda som jag tror hade startat i den här matchen, med rådande förutsättningar i övrigt.

I bortalaget Aston Villa har Wesley varit skadad länge och spelar inte här heller. Dessutom kommer man inte att kunna använda Trezeguet.

Det här blir den första tävlingsmatchen på nästan tre veckor för Aston Villa och det tror jag gör att man kommer vara rejält ringrostiga.

Manchester City vinner och håller nollan spelas till 2,10 gånger smeten hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1 250 spelkrediter i bonus!

Speltips:

Speltips: Manchester City vinner och håller nollan
Odds: 2,10
Bolag: bet365
Spelstopp: 19:00, onsdag 20 januari 2021
TV:  viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: