Speltips Manchester City – Burnley 28/11: Överkörning

Simon Pålsson Publicerat: 28 november 2020

Manchester City borde vinna med god marginal hemma mot Burnley när lördagen går över i engelska Premier League den 28 november 2020.

Manchester City - Burnley

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen.


Det är så gott som standard att förvänta sig ett Manchester City som kör över sina motståndare, men faktum är att man under den här säsongsinledningen haft lite svårt att leva upp till de högt ställda förväntningarna på sig själva, både inifrån och utifrån.

Manchester City är fortsatt, i sina bästa stunder, ett lag som kan köra över precis alla andra lag runt om i världen, men det är också uppenbart att man just nu inte har den formtropp som behövs för att städa av motståndare i Premier League.

Senast föll man tungt mot Tottenham Hotspur, och tappade ytterligare mark i tabellen. Manchester City är någonstans i mittens rike och harvar, men kommer snabbt att kunna klättra med ett par vinster. Men dessa vinster måste till nu och det finns ingen tid att spilla.

Hemma mot bottenlaget Burnley, som varit fast förankrade i bottenstriden redan från start, kan jag inte se något annat än att Manchester City vinner enkelt. Det borde bara vara att städa av den här matchen, som vi så framgångsrikt sett laget göra tidigare.

Odds på Pep Guardiolas lag

Efter att ha haft stora problem med många spelare borta i perioder, och då inte minst tongivande spelare som Sergio Aguero och Aymeric Laporte för att nämna två exempel, ser det nu helt optimalt ut på skadefronten för Manchester City igen. Tacksamt för laget får man säga. Den enda spelaren som står över helgens match är Nathan Aké, som jag inte ens är säker på hade varit aktuell för startelvan ändå.

Det här är bara en av anledningarna till att Pep Guardiolas lag måste gälla som enorma favoriter mot Burnley, men det här är också ett lag som man ska slå alla dagar i veckan. Det råder helt enkelt ingen tvekan om att man är och förblir ett bättre fotbollslag. Svårare än så är det inte.

Burnley får det inte enklare av att Robbie Brady och Dale Stephens nu inte kan spela, samtidigt som Jack Cork fortsatt inte varit redo för spel under säsongsinledningen.

Efter en svag säsongsinledning litar jag på att det lossnar ordentligt för Manchester City. Det här kan mycket väl sluta 5-0 till hemmalaget.

Manchester City -2 (asian handicap) spelas till 1,79 gånger såsen hos 888sport.

Speltips:

Speltips: Manchester City -2 (asian handicap)
Odds: 1,79
Bolag: 888sport
Spelstopp: 16:00, lördag 28 november 2020
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: