Speltips Manchester City – Leeds 10/4: Dominans

Simon Pålsson Publicerat: 10 april 2021

Manchester City sätter tonen direkt mot Leeds United i Premier League, ett lag som man ska slå lördagen den 10 april 2021.

Manchester City - Leeds

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det gäller att hålla koll på det tidiga mötet i Premier League, som en hel del har en tendens att glömma bort när det är Stryktipset och den klassiska tiden 16:00 som får en att stirra blind på helgen som kommer.

Men redan vid 13:30 spelas det ett möte som vi tror kan vara väldigt bra att lägga ett bet på – eftersom oddset från spelbolagen är överraskande högt på hemmalaget Manchester City.

Manchester City var inte helt övertygande i veckans Champions League, men i mina ögon talar det snarare för att man ska resa sig i den här matchen. Manchester City behöver visa för sig själva att man har formen intakt inför avslutningen på säsongen.

Dessutom spelar man mot ett Leeds United vars spelstil bör passa Manchester City som handen i handsken. 1-1 slutade höstens möte, men då var Manchester City ett helt annat lag än vad man har varit under sista halvåret.

Leeds United må ha en god form, men man släpper in mål i nästan alla matcher. I sina fyra av sina fem senaste har man fått se nättet rassla bakom sig exempelvis.

Tidig match från Premier League

Manchester City var inte fullt så övertygande som många hade hoppats på i veckan, men man hade sitt starkaste lag på banan och det ärckte för att man skulle vinna mot Borussia Dortmund med 2-1.

Nu har man precis samma starka lag tillgängligt inför den här matchen, men vissa rockader i laget kan man nog förvänta sig så här på förhand. Det vore nästan dumt av Pep Guardiola att inte utnyttja den här matchen till att släppa in hungriga spelare.

Däremot ska vi ha med oss att man i hemmalaget inte har några som helst avbräck att förhålla sig till. Det är en enorm fördel.

Leeds United har Adam Forwshaw borta och Jack Harrison otillgänglig då han egentligen tillhör Manchester City.

Manchester City har bara en plump i protokollet på sina 19 senaste matcher i Premier League och min känsla är att Marcelo Bielsa är en tränare som passar det här laget perfekt.

Manchester City -1,5 spelas till 1,94 gånger såsen hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Manchester City -1,5
Odds: 1,94
Bolag: bet365
Spelstopp: 13:30, lördag 10 april 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: