Speltips Manchester City – Liverpool 10/4: Seriefinal

Axel Sjödin Publicerat: 10 april 2022

Söndagen bjuder på en oerhört spännande seriefinal från Premier League där ligaledningen står på spel.

Manchester City - Liverpool

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Detta är matchen som det har byggts upp till i månader nu. Manchester City såg ett tag ut att ha en nästan ointaglig ledning i ligatoppen, särskilt då vi alla känner till den kvalitet som City sitter på. Men Liverpool återhämtade sig efter en svacka och har varit en vinstmaskin under vårkanten medan Pep Guardiolas mannar har tappat poäng lite här och där.

Inför söndagens stora möte så är det bara en poäng som skiljer dem åt och fotbollsvärldens ögon kommer att vara riktade mot Etihad under söndagskvällen. Även om Liverpool långsamt har kommit ikapp Manchester City så kan man ändå inte påstå att City har varit i dålig form på något vis.

De har tappat poäng i en ligamatch per månad sedan årsskiftet, men har samtidigt fortsatt att avancera i såväl FA-cupen som Champions League medan de har bibehållit sin ligaledning. Det är alltså inte något stort snedsteg som har gjort att Liverpool nu flåsar dem i nacken.

City har en avgörande Champions League-retur mot Atlético Madrid, men det lär vara fullt fokus på helgens mycket viktiga match oavsett. Premier League kan mycket väl avgöras här.

100 KRONOR FREEBET – HOS MR GREEN! Mr Green är ett av marknadens hetaste spelbolag nu – med odds på alla möjliga marknader. Ett perfekt läge att prova och få 100 kronor freebet som ny kund? Läs mer eller registrera dig här!

  hämta freebet – 100 kronor hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Liverpool har varit i fantastisk form under våren

Det är som sagt inte Manchester Citys brister som har gjort att vi nu har en spännande seriefinal, det är Liverpools briljans kort och gott. De har vunnit tio raka ligamatcher sedan mitten av januari och har sett oerhört vassa ut under våren.

På söndag väntar dock deras tuffaste utmaning hittills och de måste nog få med sig ett resultat från Etihad om de ska ha en chans på titeln i år. Med bara sju matcher kvar efter helgen så kommer det att vara väldigt svårt att hämta in ett potentiellt fyra poäng stort försprång mot ett lag som City.

Något som de verkligen har imponerat med under våren har varit att de ofta har hållit nollan. Under hösten släppte de ofta in ett mål trots vinst, men under deras vinstsvit på tio matcher så har de hållit nollan i åtta av dessa. Under de fem senaste ligamatcherna har de inte släppt in ett enda mål.

Manchester City är favoriter inför mötet, och på hemmaplan så är de fruktansvärt starka. Med ligans två vassaste lag offensivt som möts så är det många som förväntar sig en målrik historia, men de har även ligans bästa defensiv. I ett möte med så mycket på spel så är det i min mening bra odds på underspelet här för 2.16 hos Mr Green.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2.16
Bolag: MrGreen
Spelstopp: 17:30
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: