Speltips Manchester City – Liverpool 2/7: Superodds!

Spelbloggare Publicerat: 2 juli 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Med Premier League-titeln säkrad finns det en risk att Liverpool slappnar av – och då blir det svårare att mäta krafterna med Manchester City på Etihad Stadium. Hos Spelbloggare.se får du dagens bästa speltips inför matchen!

  Rygga vårt spel hos coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Liverpool redan klara mästare

Liverpool vann över Crystal Palace. Och Manchester City förlorade mot Chelsea. Där och då var det klappat och klart – The Reds har säkrat en historisk Premier League-titel och det när hela sju omgångar kvarstår av seriespelet.

Lite av en glädjedödare var det förstås att denna titel säkrades under den här perioden när det är tomma läktare runtom på PL-arenorna, men det är bara en petitess i det hela. Under Jürgen Klopp har klubben vuxit till en av världens bästa; förra året med Champions League-skalpen och nu med den inhemska titeln.

Så, vilken approach kommer man nu ha till avslutningen? Det kan vara svårt att sia – dels kan de komma att lufta en del yngre förmågor, testa nytt och laborera runt. Samtidigt är klubben redan ute ur CL-slutspelet liksom FA-cupen. Det enda på tapeten framöver, alltså.

Manchester City kommer med all säkerhet säkra silvermedaljen, men ännu är det i teorin – nästan i praktiken – klart och då är det bara att fortsätta köra på i högsta möjliga tempo. Dessutom av stor vikt att få alla pusselbitar på plats till fortsättningen i FA-cupen och Champions League-slutspelet. Att toppa formen.


Manchester City mer att spela för samt bevisa

Ännu är det oklart om Liverpool kommer rotera eller ej här. Det är klart att det finns viss prestige i att ställas mot Manchester City, det fastän de redan säkrat PL-titeln, men vissa namn kan säkerligen plockas ut och mindre beprövade sådana få chansen att visa framfötterna.

Och annars? Den mentala skillnaden, såklart. Att hitta de sista procenten till hundra kan komma att bli svårt när det är klappat och klart.

Manchester City har mer att bevisa, liksom spela för. De har vunnit tre av fyra matcher från uppehållet, undantaget var förlusten borta mot Chelsea (1-2), och på hemmaplan har de 8-0 över dubbla matcher mot Arsenal respektive Burnley. Det verkar med andra ord inte vara fel på formen.

Minus såklart med Fernando avstängd utöver långtidsskadan på Sergio Agüero, men annars är truppen intakt och den bredd som City har kan få lag mäta sig med.

Hemma på Etihad Stadium mot ett (eventuellt) inte helt påkopplat Liverpool, ska väl Manchester City vinna fler än hälften av matcherna under rådande förutsättningar? Det menar i alla fall vi.

Manchester City att vinna matchen spelas till 2,12 x insatsen hos spelbolaget Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos coolbet – Få 100 kronor i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Manchester City vinner, rak etta
Odds: 2,12
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:15, torsdag 2/7
TV:  viasatpremium logo viasatultrahd logo
Stream:  viaplay logo