Speltips Manchester City – Manchester United 7/3: Rasim derbyrekar

Rasim Reiz Publicerat: 6 mars 2021

Helgen avslutas med Manchester-derbyt där topplagen i Premier League gör upp om poängen. Rasim Reiz delar sitt speltips inför Manchester City – Manchester United.

Manchester City - Manchester United

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det är ett Manchester City som kommer till den här matchen med 21 raka segrar i och man toppar Premier League som man redan avgjort enligt mig. Man är kvar i alla tävlingar och man har inga skador i den breda truppen som Pep Guardiola befogar över.

Det finns inte ord för att beskriva vilken form detta City inne i, man pulveriserar motstånd efter motstånd. Spelmässigt ser det riktigt bra ut också med tanke på att under säsongen var det lite tveksamheter i vissa matcher där man inte kunnat luckra upp sina motståndare, men så ser det inte ut just nu utan man flyger fram och självförtroendet är på högsta nivå vilket gör att jag tror Manchester City vill gå ut och stänga ner den här ligan för den här säsongen och fokusera på Champions League.

Den röda sidan av staden vet vilken uppgift man står inför, och att det inte är realistiskt att komma ikapp ett Man City i ligan utan man kommer fokusera på att säkra sin topp-4 placering och det är ett getingbo må jag säga där 6 lag ligger inom 6 poäng om dessa och om man ska klara av det måste man komma tillbaka i form som tidigare under säsongen samt börja vinna mot topplagen.

Manchester United har haft enorma problem mot topplagen och faktiskt inte ens gjort mål på 7 matcher i rad vilket är oroväckande när ett Manchester City står på andra sidan. Senaste matchen mot Crystal Palace var det riktigt lojt från Uniteds sida, man kom inte alls upp i nivå och många av spelarna såg lite slitna ut. Till den här matchen får man klara sig utan De Gea, Pogba, Mata, det har också varit lite frågetecken runt Martial och Van de Beek.

Överspel

Jag tror vi får se matchbild där City som alltid dominerar bollinnehavet och United ligger rätt i positioner, och som mot många lag som City möter handlar det om att sätta försvarsspelet för Guardiolas lag är så skickliga. Med tanke på Uniteds nedåtgående(?) form och att man inte klarar av att prestera mot storlagen så tror jag vi kan få se en likadan tillställning här.

Tittar vi på spelmarknaden så är City givna favoriter och jag tror man kommer visa varför man är det också, United vill studsa tillbaka efter Crystal Palace och kommer gå för det i något skede av matchen som kanske gör att det blir ytor och det tror jag kommer leda till några mål idag.

Jag väljer att klicka i över 2,5 mål i matchen till fina 1,95 hos Bet365.
Trevlig söndag!

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 kr spelkrediter i bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål totalt
Odds: 1,95
Bolag: Bet365
Spelstopp: 17:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: