Speltips Manchester City – Sheffield United 30/1: Enkelt

Simon Pålsson Publicerat: 29 januari 2021

På Stryktipsets bästa tid ska Manchester City spela hemma mot Sheffield United i ett möte där man är stora favoriter den 30 januari 2021.

Manchester City - Sheffield United

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nu har mer än halva säsongen spelats i engelska Premier League och den fas av säsongen som vi nu går in i kommer att vara avgörande för hur det här ska sluta. Manchester City ser starkast ut just nu, och radar upp trepoängare efter trepoängare.

Det var på tiden med en formtopp för Manchester City, eftersom Pep Guardiola hade lite svårt att motivera sitt lag runt december månad. Men nu, efter det nya året, har man vaknat upp och ser ut att vara dominanta i toppen.

Manchester Citys dominans kontrasteras inte minst av att Liverpool och Manchester United, samt ett par andra storklubbar i toppen, samtidigt har en klart sämre form. Det är alltså ett drömläge för Manchester City att rycka ytterligare.

Nu möter man jumbon Sheffield United, vars 2021 har varit klart bättre än hela hösten 2020. Vinsten borta mot Manchester United senast var både imponerande och lär ge energi inför fortsättningen. Men räcker det mot Manchester City? Jag är tveksam.

Odds på Manchester City

Manchester City vore favoriter inför den här matchen nästan oavsett hur skadeläget ser ut och det faktum att man bara har ett par spelare borta gör bara. Att favoritskapet känns ännu mer givet på förhand.

Men visst, Sergio Aguero med coronasmitta och Kevin De Bruyne med en långvarig skada närmsta tiden är inga drömspelare att sakna. Nathan Aké däremot, det är en spelare som förmodligen inte hade funnits med i laget ändå.

Den startelva som Pep Guardiola kommer att mönstra håller med det sagt en väldigt hög klass oavsett och det lär bli tungt värre för Sheffield United här.

Sheffield United har ett par starka insatser på slutet och vinsten i Manchester, mot United, senast var stärkande. Men kan man ens göra två sådana insatser i följd? Det känns orimligt.

Sander Berge, Jack O’Connell, Jack Robinson, Oliver mcBrunie och Ben Osborn är dessutom otillgängliga inför den här matchen. Däremot är John Egan tillbaka efter sin avstängning och väntas starta i mittförsvaret.

Manchester City vinna och hålla nollan har varit ett gångbart spel. Det blir valet den här gången också. Nu till 1,62 gånger smeten hos Betfair.

  Rygga spelet hos betfair – Hämta 100 kronor riskfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Manchester City vinner och håller nollan
Odds: 1,62
Bolag: Betfair
Spelstopp: 16:00, lördag 30 januari 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: