Speltips Manchester City – Wolverhampton 11/12: Måltorkan bryts?

Martin Efvergren Publicerat: 10 december 2021

De nyblivna serieledarna Manchester City gästas av Wolverhampton Wanderers i den tidiga lördagsmatchen från Premier League. Matchen spelas den 11 december 2021 med avspark kl 13:30 på Etihad Stadium.

Manchester City – Wolverhampton

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Manchester City klev upp i serieledning i Premier League förra helgen efter att man besegrat Watford med 3-1 borta. Det var då lagets sjunde raka seger om inkluderar Champions League.

Den sviten bröts dock i tisdags då man föll med 2-1 borta mot RB Leipzig i Champions League. Trots att man redan var klara gruppsegrare matchade Pep Guardiola ett, till stora delar, ordinarie lag men ett mer motiverat Leipzig kunde gå segrande.

Nu tar man emot ett Wolverhampton Wanderers som tagit 21 poäng på 15 matcher och ligger på åttonde plats i Premier League.

Efter en trögare start på säsongen med svårigheter att göra mål lossnade det för Bruno Lages manskap som framförallt var starka under oktober månad. Den senaste tiden har dock de här gamla problemen återkommit och man har nu gått mållösa i tre raka matcher.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målrik inbördes historik

Wolverhampton kommer från en tung förlust hemma mot Liverpool. Man såg ut att gå mot sin tredje raka 0-0-match men bortalaget kunde slå i det avgörande 1-0-målet på tilläggstid. Dessförinnan hade man spelat två mållösa matcher mot bottenlagen Norwich och Burnley.

Nu väntar en ny tuff uppgift då man ska försöka störa Manchester City på bortaplan. Man har dock oddsen emot sig då hemmalaget gäller som stora favoriter hos spelbolagen. Ett spel på att Wolves vinner den här matchen ger hela 19.00 gånger insatsen.

Wolverhampton är Premier Leagues målsnålaste lag den här säsongen men de senaste mötena mot Man City har varit målrika tillställningar. Senast lagen möttes vann Manchester City med 4-1 hemma. Det första mötet i Wolverhampton vanns av bortalaget med 3-1.

Bortsett från förlusten i den betydelselösa matchen mot Leipzig i veckan har Manchester City gjort bra resultat på sistone. Det har dock varit ett flertal uddamålsvinster och man har därtill släppt in mål i de fem senaste matcherna.

Wolverhamptons måltorka de senaste matcherna gör att oddset på att de kommer göra mål i den här matchen ger hög utdelning. Det mesta talar förstås för att hemmalaget kommer att dominera och vinna den här matchen men jag tror även att Wolves kommer få sina chanser genom sitt snabba omställningsspel.

Wolverhampton gjorde inte mål mot Norwich och Burnley men på sätt och vis tror jag att Manchester City passar dem bättre som motståndare. Wolves har gjort mål på Man City i de senaste fyra mötena och jag tror att de kan göra det igen. Mitt spel blir därför att båda lagen gör mål till 2.60 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 2.60
Bolag: Expekt
Spelstopp: 13:30, lördag 11 december 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: