Speltips Manchester City – Wolves 2/3: Överdrivet

Simon Pålsson Publicerat: 2 mars 2021

Spelbolagen har Manchester City som lite väl stora favoriter inför matchen mot Wolverhampton Wanderers den 2 mars 2021.

Manchester City - Wolverhampton

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter varje vinst kommer nästa förlust lite, lite närmare. Så är ett otvivelaktigt faktum och det är kanske snart dags att det här realiseras för Manchester City, som nu står på 20 raka tävlingsmatcher som har slutat med vinst och tre poäng. Det är svindlande.

Samtidigt som man öser på i det inhemska cupspelet har man varit helt dominanta i Premier League, och har skaffat sig ett bra utgångsläge i sin åttondelsfinal i Champions League. Det känns som att allting går precis enligt planerna.

Nu senast var man lite illa ute mot West Ham United, ett av de svårare motstånden på länge. Men man lyckades lösa det hela till slut och var det klart bättre laget sett över matchens samtliga 90 minuter.

Manchester City har med detta sagt förmodligen dödat spänningen i Premier League redan. Om inte nu, så senast i helgen. Då ska man spela Manchesterderby och kan då döda Manchester Uniteds tätkänning totalt.

Wolverhampton Wanderers är inne i en mer positiv period nu och är ett lag som ofta kan ställa till det mot bättre lag, om än inte lika mycket den här säsongen. Här är min känsla att laget kan spela relativt jämnt med Manchester City.

Handikappspel på gästerna

Det har inte varit den allra roligaste säsongen för Nuno Espirto Santo, som med det sagt tros sitta på ett ganska tungt förtroendekapital i Wolverhampton Wanderes. Men det återstår att se om Nuno Espirto Santo kan hänga löst vad det lider.

Vad man däremot kan säga till Nuno Espirto Santos försvar är att managern inte har kunnat formera sitt starkaste lag särskilt ofta, och att man dessutom tappade Diogo Jota inför säsongen. Som om det var vad man behövde.

Willy Boly, Raul Jimenez, Daniel Podence och Marcal står alla som icke-tillgängliga inför den här matchen mot Manchester City. Däremot har Nuno Espirto Santo fått tillbaka Jonny, vars form dock låter vänta på sig.

Manchester City har inga som helst skador att oroa sig över. Nathan Aké står utanför truppen, men hade inte varit aktuell för startelvan oavsett.

Wolverhampton Wanderers +2,25 (asian handicap) spelas till 1,64 gånger såsen hos Mr Green.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Wolverhampton +2,25 (asian handicap)
Odds: 1,64
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, tisdag 2 mars 2021
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo