Speltips Manchester United – Bournemouth 3/1: Klara favoriter

Axel Sjödin Publicerat: 3 januari 2023

Manchester United är storfavoriter då de välkomnar nykomlingen Bournemouth till Old Trafford under tisdagen.

Manchester United - Bournemouth

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Manchester United har verkligen tagit flera kliv i rätt riktning under Erik Ten Hag, som fick en lite skumpig start på sin sejour i Manchester. De har nu tre raka vinster i bagaget och har chansen att dra ifrån Tottenham rejält i slaget om fjärdeplatsen efter Spurs förlust mot Aston Villa senast.

De kan dock behöva en liten buffert mot både Tottenham och Liverpool då januari kommer att vara en tuff månad för dem i ligaspelet. Trepoängaren mot Bournemouth blir extra viktig då de två nästkommande matcherna i Premier League kommer att spelas hemma mot Manchester City och borta mot Arsenal på Emirates. Även om Manchester United har varit väldigt bra så är det absolut inte otänkbart att de går lottlösa ur båda dessa möten.

Men oavsett så känns det som att Manchester United i dagsläget är en klubb som andas positivitet igen efter en väldigt negativ spiral under hela förra säsongen och inledningsvis även i den här. Cristiano Ronaldo är borta och The Red Devils ser ut som ett fungerande lag igen under Ten Hag.

Även om vi flaggade för Lisandro Martínez återkomst redan förra matchen så är det troligt att han dyker upp i startelvan bredvid Raphaël Varane här åtminstone, även om Luke Shaw har gjort ett bra jobb i hans frånvaro.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bournemouth har haft en motig start sedan uppehållet

Gästerna är föga förvånande indragna i bottenstriden, men befinner sig trots allt tre placeringar och två poäng över strecket i dagsläget. De har dock flest insläppta mål i hela ligan och har förlorat sex av sina sju senaste ligamatcher, vilket inte direkt har varit någon perfekt avslutning på 2022.

Enda undantaget är den överraskande 3-0-vinsten hemma mot Everton precis innan VM-uppehållet, men sedan återstarten så har de ännu inte lyckats göra mål och har två raka 0-2-förluster mot Chelsea och Crystal Palace i bagaget.

Det var en svag insats senast från Bournemouth och mot ett Manchester United i god form på Old Trafford så är det svårt att se dem åsamka någon större skada. Det är väldigt låga odds på en hemmavinst här, men det finns det också fog för.

Vi spelar i alla fall på att Manchester United, som hållit tre raka nollor, vinner utan att släppa in mål, då även Bournemouth har haft problem med målskyttet på senaste. Spelet går att hitta för 2.05 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Manchester United vinner mot noll
Odds: 2.05
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:45, tisdag 3 januari 2023
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: