Speltips Manchester United – Bournemouth 4/7: Favoritskap i överkant

Spelbloggare Publicerat: 3 juli 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Klass- och formskillnaden talar starkt till Manchester United och deras fördel mot ett desperat AFC Bournemouth på Old Trafford. Huruvida rådande odds är motiverade är en helt annan sak och dessa ställer vi oss starkt emot.

  Rygga vårt spel hos Hajper – få 100 kr utan insättning!
Annons. Nya kunder hos Hajper. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Jakten på CL intensifieras

En omstart med bravur. Formen bara fortsätter peka spikrakt uppåt för Manchester United, vilket har skapat andrum för tränaren Ole Gunnar Solskjaer, som under perioder fått motta massiv kritik utifrån.

Det startade med 1-1 borta mot Tottenham Hotspur, en 3-0-vinst över Sheffield United, avancemang i FA-cupen efter att med nöd och näppe ha skickat ut Norwich City och nu senast ett styrkebesked i 3-0-krossen av Brighton & Hove Albion borta.

En av alla de som fått positiva rubriker är den svenska mittbacksklippan, Victor Lindelöf. Det är extra skoj att se ur en svensk synvinkel! Andra som på allvar steppat upp är Bruno Fernandes och Paul Pogba.

De fina resultaten har också lyft Manchester United i tabellen, så pass att de nu bara är ett par pinnar bakom fyran Chelsea – och därmed ser det allt bättre ut i jakten på en Champions League-plats.

Den andra änden av tabellen är det som AFC Bournemouth harvar runt i, nu som nästjumbo men bara med pinnen som skiljer dem från säker mark. Mycket talar dock emot dem – formen med tre raka förluster efter uppehållet och motstånd i Tottenham, Leicester och Manchester City närmast efter denna match. Mycket som talar för förluster i samtliga, och då blir det inget nytt kontrakt. Så enkelt är det.


Favoriter, absolut, men inte såhär stora

Få matcher kvar, lite att knappa in och ett tufft spelschema. AFC Bournemouth måste ta sikte på poäng även i matcher som denna – annars blir det inte Premier League-fotboll för deras del under kommande år.

Och vad talar för dem? Ganska lite. 0-2 mot Crystal Palace, 0-1 mot Wolverhampton Wanderers och 1-4 mot Newcastle United är matchresultaten efter uppehållet.

Men att det ska se lika illa ut som senast mot Newcastle har vi svårt att se medan Manchester United mötte ett i viss mån avkopplat Brighton när de vann med 3-0 senast. Nu ska de möta ett desperat Bournemouth som åtminstone från start kommer backa hemåt med större delen av deras 11 man. Försöka bevaka den pinne de har från start.

Känslan är att en liten reaktion kan komma för United – efter att de haft det rätt enkelt de senaste matcherna – och att det i alla fall kan krävas en gedigen arbetsinsats för att det facto vinna lördagens match på Old Trafford.

1,61 gånger insatsen för AFC Bournemouth +2,5 mål (asian handicap) köper vi direkt. Spelet sitter om de vinner, spelar oavgjort eller förlorar med max uddamålet och oddset får vi av spelbolaget Hajper, som erbjuder en välkomstbonus utan insättning.

Annons:
  Rygga spelet hos hajper – Få 100 kronor i bonus, utan insättning!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: AFC Bournemouth +2,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,61
Bolag: Hajper
Spelstopp: 16:00, lördag 4/7
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo