Speltips Manchester United – Brighton 15/2: Tät tillställning

Martin Efvergren Publicerat: 15 februari 2022

Ett Manchester United som hackar gästas av Brighton & Hove Albion i Premier League. Matchen spelas tisdagen den 15 februari 2022 med avspark kl 21:15 på Old Trafford.

Manchester United – Brighton

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Manchester United har problem men att Ralf Rangnick skulle vara orsaken till detta är en rätt grund analys. Många tränare har försökt få den här klubben att lyfta sedan Alex Ferguson lämnade och samtliga har misslyckats.

Hursomhelst kommer man nu från tre raka 1-1-matcher. Den första av dessa förlorade man efter straffar mot Middlesbrough i FA-cupen. Därefter har man misslyckats med att besegra Burnley och Southampton i Premier League. Det gör att man har tappat i mark i jakten på en Champions League-plats. Man står för tillfället på 40 poäng efter 24 matcher och ligger därmed på femte plats. Arseneal är emellertid bara en poäng efter och har två matcher färre spelade.

Apropå resultatet 1-1 så är det också Brighton & Hove Albions favoritresultat. Inför mötet mot Watford på bortaplan i lördags hade man spelat just 1-1 i fyra av de fem senaste ligamatcherna. Matchen mot Watford vann man dock med 2-0 och man står därmed på 33 poäng efter 23 matcher och ligger på en nionde plats i den haltande tabellen.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målsnål historik

Ralf Rangnicks smekmånad är så över som den kan bli och allt tycks vara åter till det vi nästan vant oss vid runt Manchester United. Det är rykten om missnöjda spelare, om tränarens undermålighet, om att spelarna inte tror på sin tränare, och så vidare.

Rangnick har i alla fall rutinen även om han inte har lett ett lag av Man Uniteds dignitet tidigare. Många hade säkert hoppats på att skulle förvandla det här laget till en pressmaskin som trycker tillbaka allt motstånd och bara öser på framåt. Istället har han börjat i andra änden och prioriterat försvarsspelet. På så vis har han inte levt upp till mångas förväntningar.

Manchester United har svårt att leverera offensivt sätt och Brighton har ett ganska gynnsamt läge inför den här matchen. De kommer från en seger och kan spela helt utan den tyngd som Man United-spelarna förmodligen känner just nu.

Man United gäller ändå som relativt klara favoriter hos spelbolagen. Ett spel på hemmalaget ges till ett odds omkring 1.77.

Jag finner framförallt anledning att tro att det här kommer att bli en tät batalj. Brighton har många gånger bevisat hur väl man står sig mot toppmotstånd i fråga om att dominera och kontrollera matcher. Det är inte alls otänkbart att man kan komma att äga stora delar av bollinnehavet här.

Brighton är svårslagna och svåra att göra mål på. De är Premier Leagues näst målsnålaste lag och det har gjorts under 2.5 mål i 12 av deras 13 senaste ligamatcher. I Manchester United fall har det gjorts under 2.5 mål i deras fyra senaste matcher.

Mitt spel blir därför att det kommer att göras under 2.5 mål totalt till 1.95 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål totalt
Odds: 2,00
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:15, tisdag 15 februari 2022
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: