Speltips Manchester United – Chelsea 24/10: Rasim Reiz rekar

Rasim Reiz Publicerat: 23 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Rasim Reiz rekar med odds inför matchen mellan Manchester United och Chelsea i Premier League lördagen den 24 oktober 2020.

Annons: Spela med 100 kr riskfritt på matchen – klicka här! Regler & villkor. 18+. Stödlinjen.se.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Ikväll 18.30 så smäller det på Old Trafford i Manchester när Chelsea gästar för den 6 omgången i Premier League.

Manchester United kommer från en fin skalp i Champions League där man lyckades knipa 3 poäng mot PSG och spelmässigt var man riktigt bra stundtals och flera individuella prestationer som fick många att höja ögonbrynen och visst känns det som har OGS har något på gång här.

Tillbaka till den här matchen är Harry Maguire tillbaka , saknar gör man i Martial som är avstängd, som gör att man kanske kan rotera i laget. Senast matchen i Premier League vann med 1-4 borta mot Newcastle där Bruno Fernandes och Rashford visade prov på hög nivå. Man har fått vind i segeln senaste matcherna och vill nog fortsätta på den inslagna vägen. Man har möjligtvis en Edison Cavani i truppen som jag personligen tror kan vara en rejäl injektion offensivt.

Chelsea vet man inte riktigt vart man har just nu. 0-0 mot Sevilla senast i Champions League och dess innan dess 3-3 hemma mot Southampton där man tappade ledningen två gånger om. Man har även släppt in en hel del enkla mål i flertalet av matcherna. Ziyech kan få göra debut i Chelsea då han är spelklar och redo.
Senast lagen möttes var i FA-cupen där Chelsea vann med 1-3 men av den matchen ska man inte dra för mycket slutsatser då Chelsea i princip har en drös med nya spelare.

Målspelet är givet

Båda lagen behöver vinna här för att haka på i tabellen efter tveksamma inledningar på säsongen och jag tror på en bra tillställning som kan bjuda på en hel del offensivt spel från båda lagen där två försvarsspel kommer få sättas på prov.

Formmässigt känns Manchester United snäppet vassare och den tunga segern mot PSG kommer ge gott självförtroende för truppen och här vill man ta tag i taktpinnen från start.

Att förutse en vinnare i den här typen av stormatcher är aldrig enkelt, därför har jag kikat åt målmarknaden för ett intressant spel.
Lördagens fina spel hittar vi i Över 2,5 mål och att båda lagen gör mål i matchen, och det kan ni klicka i till fina 1,80 på Bet365.

Nu lutar vi tillbaka oss och njuter av matchen!

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 spelkrediter!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål och båda lagen göra mål
Odds: 1,80
Bolag: Bet365
Spelstopp: 18:30, lördag 24 oktober 2020
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: