Speltips Manchester United – Chelsea 28/4: Ångestladdat toppmöte

Axel Sjödin Publicerat: 28 april 2022

En stormatch i Premier League väntar under torsdagskvällen då Manchester United välkomnar Chelsea till Old Trafford.

Manchester United - Chelsea

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Mycket prestige står på spel då Manchester United drabbar samman med Chelsea under torsdagskvällen. Det är två klubbar som har haft en hel del motgångar på senaste som ska göra upp om tre poäng på Old Trafford. Den senaste månaden så har det inte funnits mycket att jubla över som Manchester United-supporter samtidigt som Chelsea har vacklat lite och står inför en osäker tid som klubb.

Tre förluster på deras fyra senaste matcher är såklart aldrig godkänt för en klubb av Manchester Uniteds storlek, men det är framförallt sättet de har förlorat på som har varit det mest oroväckande. De förlorade först mot ett krisande Everton innan de efter mycket om och men besegrade Norwich med 3-2 tidigare under månaden. Därefter blev de överkörda av både Liverpool och Arsenal.

Att möta Manchester United är inte längre någonting andra lag fruktar och utan Cristiano Ronaldos individuella briljans så hade det kunnat se mycket värre ut. De verkar i princip ha gjort klart med Erik ten Hag som ny tränare inför nästa säsong, men problemen verkar vara strukturella vid det här laget.

Den hårt kritiserade Harry Maguire blev petad senast, men det verkade inte lösa deras defensiva problem. Frågan är om inte Ralf Rangnick väljer att göra detsamma med Bruno Fernandes inför nästa omgång som verkligen inte har imponerat på ett bra tag.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Chelsea är trots allt det bättre laget

Även Chelsea har haft ett par sämre resultat på senaste där de har förlorat mot Brentford (1-4) och Arsenal (2-4) i två tafatta insatser. Men under samma period så har de lyckats ta sig vidare till finalen i FA-cupen och vann mot West Ham senast, som förvisso roterade en del spelare.

Chelseas huvudsakliga problem är utanför planen i alla fall, med sanktioner mot Abramovich och beskedet att Antonio Rüdiger kommer att lämna klubben i kölvattnet av detta. Framtiden är oviss då de fortfarande behöver lösa ägarsituationen och truppen verkar inte vara helt i harmoni för tillfället.

Men mot ett Manchester som har varit helt under isen och släppt in mål till höger och vänster så ska de ändå vara favoriter. Chelsea är trots allt fortfarande ett slagkraftigt lag och för de 2.30 gånger pengarna som erbjuds på bortalaget hos Bethard så slår vi till.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Chelsea vinner
Odds: 2.30
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: