Speltips Manchester United – Crystal Palace 19/9: Press direkt

Simon Pålsson Publicerat: 18 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Manchester United är spelbolagens favorit inför premiären i Premier League mot Crystal Palace lördagen den 19 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är äntligen dags för ett av världens mest populära lag, Manchester United, att inleda den här fotbollssäsongen och man gör det med ett tufft möte hemma mot Crystal Palace. En motståndare som man inte kan vifta bort hur som helst.

Om vi ser till de senaste säsongernas matcher mellan lagen har det inte varit fullt så enkelt för Manchester United som man kanske hade önskat, även om man vann förra säsongens sista möte. Då med 2-0 på bortaplan.

Men motsvarande möte förra året, alltså med Manchester United som hemmalag, slutade faktiskt med en vinst för gästande Crystal Palace med 2-1. På det hela taget har Manchester United bara vunnit två av de fyra senaste matcherna, och det är ingen drömmotståndare som nu väntar.

Det är dessutom ett Manchester United som redan inför första omgången är satta under press, efter att samtliga topplag som klivit in i handlingarna redan förra helgen har vunnit. Chelsea vann, Arsenal vann och Liverpool såg till att vinna sin premiär. Om än med nöd och näppe. Det gör att Manchester United kan tappa mark direkt om det vill sig illa.

Det är också ordentlig press på Ole Gunnar Solskjaer inför säsongen, eftersom man inte varit nöjda med placeringarna på sistone. Det gör att Manchester United måste ta och vinna direkt här. Känns det som. Annars börjar det gnisslas direkt.

Crystal Palace är svårslagna

I premiären av Premier League såg Crystal Palace till att vinna hemma mot Southampton med 1-0 efter en ny stabil insats, och det känns som att den meriterade Roy Hodgson återigen har fått till ett spännande lagbygge här. Nu åkte man i för sig ur ligacupen i veckan, först efter straffläggning, men då hade man inte alls samma lag.

Det som oroar i bortalaget är de många skadorna. Det var ett problem redan inför förra helgen, och har inte löst sig nu. I för sig är Mamadou Sakho tillbaka, men det är också det. Gary Cahill, Christian Benteke, Patrick van Aanholt, Nathan Ferguson och Connor Wickham står utanför laget. Det finns en risk att även Sam Woods gör det.

I hemmalaget Manchester United är det bara Axel Tuanzebe som garanterat missar, och troligen spelar inte heller Paul Pogba. Det kan bli ett spännande innermittfältspar i Donny van de Beek och Scott McTominay. Det kan smälla en del där.

Crystal Palace har fördelen av att vara i form, och jag tror nog att man kommer att kunna göra match av det här.

Crystal Palace +1,5 spelas därför till 1,88 gånger såsen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Crystal Palace +1,5
Odds: 1,88
Bolag: Betsson
Spelstopp: 18:30, lördag 19 september 2020
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: