Speltips Manchester United – Everton 2/10: Tidig avspark

Rasim Reiz Publicerat: 1 oktober 2021

Premier League rivstartar med en riktigt trevlig match på Old Trafford när Everton kommer på besök.

Manchester United - Everton

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Om ens framtid på sociala medier fick bestämma framtiden så hade Manchester Uniteds tränare Ole Gunnar Solskjaer suttit på en fiskebåt utanför Norge och varit högaktuell i Deadliest Catch. Matchen mot Villareal i veckan var en seger man lyckades bärga genom en orättvisa som saknar ord.

Villareal skapade mängder med chanser och tog ledningen men till slut lyckades Manchester United vända på steken och avgöra i slutsekunderna genom Cristiano Ronaldo. Ole Gunnar Solskjaer visade att en katt inte har fler liv än norrmannen och man återigen fick förlita sig på individuell skicklighet och den här gången av mästaren själv, Cristiano Ronaldo. Dessförinnan förlorade man mot Aston Villa på hemmaplan efter en svag insats och kritiken mot Solskjaer finns där i sedvanlig ordning med tanke på prestationerna och med truppen man förfogar över.

Att vinna matcher ger alltid självförtroende men att göra det genom individuella prestationer har blivit något av Manchester Uniteds signum när prestationen har varit som oftast svag. Vi är tidigt in på säsongen men det går ej att komma ifrån hur mycket Manchester United är beroende av individuella prestationer och det här är inget som går att undkomma eller att förlita på under en längre tid.

Everton kommer till matchen med en seger man verkligen längtat efter när man slog Norwich 2-0 och inför dagens match ligger man på 13 poäng likt Manchester United. Everton har alltid haft det tufft på Old Trafford och faktiskt inte vunnit där sedan 2013. Det handlar om att få defensiven att sitta och att kontringspelet fungerar, för det är Everton riktigt bra på.

PROVA COMEON – FÅ 100 KRONOR BONUS! ComeOn är starka på marknader som andra inte tar på lika stort allvar. Gillar du höga odds när du spelar? Då är ComeOn något för dig. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos comeon!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Dagens bästa odds

Jag tror vi får se en match där Manchester United för spelet men som alltid är man sårbara bakåt och det har vi sett under den här inledningen av säsongen där man släppt in enkla mål. Dessa lag brukar bjuda på en hel del mål när man möts och gästerna kommer gå framåt när man får chansen då man har en riktigt bra offensiv som kan ställa till det för hemmalaget.

Ser vi till spelmarknaden så är Manchester United favoriter och bör vara så, men jag kommer riktiga in mig på målspelet i den här matchen och tror det kan bli ganska öppet om vi får ett tidigt mål i matchen och att det generellt varit så när lagen har möts under åren.

Jag väljer att spela över 2,5 mål i matchen till trevliga 1,80 hos ComeOn.

Nu tar vi oss en kall bärs och njuter av helgen!

  Rygga spelet hos comeon – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1.80
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 13:30, lördag 2 oktober 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: