Speltips Manchester United – Fulham 18/5: Favoritskap

Simon Pålsson Publicerat: 18 maj 2021

Manchester United må sakna ett par spelare, men gäller som enorma favoriter hemma mot bottenlaget Fulham i Premier League.

Manchester United - Fulham

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sedan en tid tillbaka står det helt klart att Fulham inte kommer att spela i Premier League nästa säsong och det är såklart tråkigt för laget, men det har varit ganska givet från första start.

Man försökte rädda säsongen med en bra trend tidigt i våras, men sedan dess har luften gått ur och i slutändan var det aldrig riktigt nära.

Det innebär i praktiken att man inte har någonting att spela för inför mötet med Manchester United, som inte heller har särskilt mycket att spela för.

Inför nästa säsong vore det på sin plats om Manchester United slutade tvåa i tabellen och för att garanterat göra det behöver man ta en vinst här. Det räcker också för att det ska vara helt klart inför kommande säsong.

Manchester United har dock två raka förluster, mot Leicester City och Liverpool, varpå det kanske inte är ett lag som är i sitt bästa slag.

Manchester United går för vinst

Manchester United är som bekant redan klara för Champions League och har inte mycket att spela för, men efter den senaste tidens svaga resultat är det på sin plats att ta en trepoängare i den här matchen.

Men då får man klara sig utan sin bästa försvarare Harry Maguire, samtidigt som den givna ersättaren Eric Bailly inte heller han är redo för spel. Anthony Martial, Phil Jones och Daniel James är alla tre utanför laget också.

Terence Kongolo är den enda spelare som vi vet missar för Fulham, men risken finns också att Tom Cairney och Antonee Robinson måste stå över. Detta är tre av få spelare som varit bra den här säsongen.

Annars är det såklart målvakten Areola som är den som är värd att nämna i Fulham, men inte ens han kommer att orka stå emot här.

Manchester United -1,5 spelas till 2,08 gånger såsen hos CampoBet.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Manchester United -1,5
Odds: 2,08
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 19:00, tisdag 18 maj 2021
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: