Speltips Manchester United – Leeds 20/12: Rasims odds inför hatmötet

Simon Pålsson Publicerat: 20 december 2020

Rasim Reiz rekar med odds och dagens bästa speltips i Premier League inför mötet mellan Manchester United och Leeds United.

Manchester United - Leeds United

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen.

Det är en högintressant match ikväll när Leeds tar sig 50 min söderut via M62 och rättare sagt till Old Trafford för drabbning mot mäktiga Manchester United

Gästerna från Leeds har verkligen varit en frisk fläkt i Premier League och med tränaren Marcelo Bielsa har man bjudit på underhållning i många matcher. Jag tror det kan bli likadant i dag när man möter en av sina värsta rivaler.

Leeds kommer till den här matchen med en rejäl överkörning av Newcastle i bagaget, man visade verkligen prov på sin offensiv matchen igenom och skapade mängder av chanser. Patrick Bamford är redan uppe i 9 mål den här säsongen och är i en fin form. Leeds har verkligen stått upp bra mot topplagen den här säsongen och både kanske haft några fler poäng sett till spelet man har presterat.

Till den här matchen kommer man med bästa möjliga lag och jag tror vi får samma startelva som mot Newcastle där Bamford, Rodrigo, Raphinha är den trion som ska göra de framåt.

Manchester United har ju varit årets sensation på bortaplan. 6 raka matcher med vinst och fansen undrar säkerligen om man inte bara kan spela på bortaplan varje match, för på hemmaplan har det inte sett bra ut där man endast har spelat in 5 poäng på de 6 senaste matcherna och man hittar laget i botten av den tabellen där endast Burnley, Brighton och Sheffield United har tagit färre poäng.

Dagens bästa speltips i Premier League

Ole Gunnar Solskjaers mannar åkte ut Champions League och får inrikta sig på Europa League nu samt Premier League där jag tror största fokuset kommer ligga. Man tog poäng i derbyt mot City och man kan verkligen haka på i toppen av ligan vid en vinst mot rivalerna Leeds.

Hemmalaget har också en full trupp där endast Cavani är tveksam till match, annars ser det bra ut och jag tror man mönstrar bästa startelvan här idag.
Jag tror vi får se en svängig matchbild som alltid när Leeds spelar. Nu möter man dock bättre motstånd som är bättre organiserat än många andra lag, men visst finns det brister i Manchester United och dessa ligger i försvarsspelet där Lindelöf-Maguire brukar blanda och ge när man blir pressade.

Detta är verkligen en match som betyder otroligt mycket för klubbarna och man kommer inte spara på något, då man vet hur innebörden av en förlust mot rivalerna. Leeds vet vi inte sparar på något under Bielsa. Det här är verkligen en match som kan sluta hur som helst men som säkerligen kommer vara underhållande.

Tittar vi på spelmarknaden så tror jag med den matchbild jag förväntar mig att vi kommer få en hel del chanser och offensivt tryck från båda lagen under matchen och det leder mig in på hörnor.

Jag väljer att klicka i över 10,5 hörnor i matchen till fina 2,14 hos Betsafe!
Hoppas vi på en riktigt underhållande match! Trevlig söndag på er!

Speltips:

Speltips: Över 10,5 hörnor
Odds: 2,14
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 17:30, söndag 20 december 2020
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds:


Ingress

Manchester United - Leeds United

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen.


Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  unibettv logo

Jämför odds:


Ingress

Manchester United - Leeds United

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen.


Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: