Speltips Manchester United – Leicester 11/5: Viktiga poäng

Simon Pålsson Publicerat: 11 maj 2021

Manchester United sitter säkert inför avslutningen, men Leicester City vill inte bjuda in lagen bakom i Premier League-tabellen.

Manchester United - Leicester City

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det ser ut att bli precis som många anade redan tidigt den här våren, med ett Manchester City som vinner ligan, och ett Manchester United som tar sig till Champions League som näst bästa lag i tabellen.

Chelsea har klättrat och väntas ta en av Champions League-platserna och i potten återstår det plötsligt bara en. Efter att ha förlorat tre av sina sex senaste matcher har Leicester plötsligt bjudit in övriga lag i toppen igen. På ett minst sagt onödigt vis.

Manchester United spelade match så sent som på söndagen och ska nu spela match igen på tisdagen, för att sen också spela på torsdagen. Det gör att man mycket väl kan gå in i det här mötet med lite tudelat fokus.

Men för Leicester City finns det bara att ta poäng och jag tror att man kommer att försöka gå för att vinna. En vinst är förmodligen det enda man behöver för att lägga striden bakom sig. Då är Leicester City i stort sett klara för Champions League.

Odds på Premier League

Manchester United kan formera ett starkt lag mot Leicester City, men man kommer att behöva rotera en del i startelvan då man har problem med skador.

Det spekuleras också i att Ole Gunnar Solskjaer faktiskt ska ge lite nya spelare chansen och det kan innebär att en sådan som Donny van den Beek får spela från start. Bara för att nämna något exempel.

Dessa förändringar känns naturliga eftersom man spelar mot Leicester City på tisdagskvällen och att det bara 48 timmar senare är dags för match igenom denna gång mot Liverpool. Den match man troligen prioriterar högre. Harry Maguire kan inte spela, Daniel James, Phil Jones och Anthony Martial likaså. Det återstår att se vilka norrmannen vågar riskera så här pass tätt inpå den sensate matchen.

Med andra ord är det ett bra slagläge för gästerna, som dock kan sakna Jonny Evans i den här matchen. Typiskt nog med tanke på mittbackens bakgrund i United. Harvery Barnes, James Justin, Wes Morgan och möjligen Jonny Evans då ser ut att missa.

Över 2,5 mål spelas till 2,01 gånger såsen hos CampoBet.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,01
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 19:00, tisdag 11 maj 2021
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: