Speltips Manchester United – Leicester 19/2: Formstarkt möte

Axel Sjödin Publicerat: 18 februari 2023

Manchester United möter Leicester hemma på Old Trafford i jakten på tre nya poäng för att haka på i toppen.

Manchester United - Leicester

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

I och med deras stadsrivalers vinst i seriefinalen så är Manchester United i skrivande stund bara fem poäng bakom ligaledarna och kan kanske få in en fot i titelstriden. Med deras otroligt starka hemmafacit så är de i alla fall klara favoriter mot Leicester under söndagen, trots gästernas nyvunna form.

Manchester United har haft lite blandade resultat i ligan under de senaste veckorna, men håller trots allt en ganska hög och jämn nivå. De gav ett snabbt svar efter det oväntade krysset mot Leeds och nu tidigare i veckan så stod de för en bra insats mot Barcelona i Europa League. De fick med sig ett 2-2-resultat från Camp Nou och blev därmed det första laget på flera månader att lyckas göra mer än ett mål borta mot det defensivt starka Barcelona.

Returen i stormötet känns väldigt öppen, vilket vittnar om vilken nivå som Erik ten Hag har lyckats ta detta Manchester United till. De är faktiskt till och med favoriter till att avancera på grund av hur starka de har varit på Old Trafford i år.

Casemiro kunde spela i Europa League, men är fortsatt avstängd i ligaspelet, där de även saknar Christian Eriksen på mittfältet.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Leicester har blixtrat till offensivt

The Foxes har gjort ett överraskande ryck i tabellen under de senaste veckorna och har, genom att ta sju poäng på sina tre senaste matcher, lyckats skapa sig en liten buffert ned till bottenstriden.

Det är inte mot vilket motstånd som helst som de har tagit poäng heller. De inledde med ett kryss mot Brighton innan de bortaslog ett formstarkt Aston Villa med 4-2 och vann med klara 4-1 mot Tottenham hemma. Då de snittat lite drygt ett mål per match tidigare så har dessa tio målen under de tre senaste matcherna kommit lite oväntat, men de har sett vassa ut offensivt och har tagit tillvara på de chanser som de har skapat.

Mot ett formstarkt Manchester United på Old Trafford så ska det dock mycket till för att de ska kunna fortsätta bygga på sin vinstsvit. Manchester United har dock inte sett helt kliniska ut defensivt, vilket ett offensivt vasst Leicester kanske kan utnyttja. Vi spelar därmed på kombinationsspelet dubbelchans 1X och att båda lagen gör mål för 1.95 hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos Lucky Sports – Dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans 1X & BLGM
Odds: 1.95
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 15:00, söndag 19 februari
TV: 
Stream:  viaplay logo