Speltips Manchester United – Liverpool 24/10: Klassiskt möte

Rasim Reiz Publicerat: 24 oktober 2021

På söndagen är det dags för stormötet Manchester United – Liverpool på Old Trafford den 24 oktober i Premier League.

Manchester United - Liverpool

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Liverpool har stått för en övertygande inledning av säsongen där Mohamed Salah stått ut mest och varit en av världens absolut bästa spelare. Förutom hans sprakande form fick vi i senaste ligamatchen mot Watford se ett hattrick av Roberto Firmino. En spelare som haft det lite tufft senaste säsongerna men som nu verkar hittat rätt igen.

I Champions League mot Atletico de Madrid vann man till slut vilket får ses som ett styrkebesked. Salah var återigen spelaren som klev fram med sina två mål. Enligt mig ser Liverpool återigen ut som det Liverpool vi lärt känna under Klopp. Förra säsongen verkar ha varit ett undantag, man är återigen att räkna med i såväl Premier League som Champions League.

Manchester United fortsätter med sitt ojämna spel. I Premier League blev man senast utspelade mot Leicester och förlorade. I Champions League stod man för ytterligare en tveksam insats men lyckades till slut vända mot Atalanta efter ett tidigt tvåmålsunderläge.

Även om det i slutändan blev en seger är jag fortsatt lika tveksam och kritisk till Ole Gunnar Solskjaer. Spelet, speciellt försvarsspelet, ser lika dåligt ut som innan. Det krävdes trots allt ett mål av Cristiano Ronaldo i slutminuterna för att säkra segern.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Högt odds på 2,40 gånger pengarna

Trots det undermåliga spelet och alla märkliga insatser så sitter Solskjaer av allt att döma fortfarande säker i United. Vi kommer förmodligen behöva se flera stora förluster i rad innan det blir nära med ett tränarskifte. Det betyder att man fortsatt inte kan se United som ett lag i den allra högsta toppen. Det är numera tydligt att ett lag med bättre tränare och matchplan faktiskt kan ta poäng och vinna över United, fastän skillnaderna i spelarmaterial kan vara stora.

Liverpool är helt klart det bättre laget med en bättre tränare. Man har imponerat stort och har just nu en av världens bästa spelare i Salah. United imponerar inte direkt på mig och jag ser Liverpool som klara favoriter till segern.

Därför spelar jag Liverpool att vinna matchen till 2.40 hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Liverpool vinner
Odds: 2.40
Bolag: Bethard
Spelstopp: 17:30, söndag 24 oktober 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: