Speltips Manchester United – Nottingham Forest 27/12: Tunn defensiv

Axel Sjödin Publicerat: 27 december 2022

Manchester United har goda möjligheter att utmana om fjärdeplatsen då de välkomnar Nottingham Forest till Old Trafford.

Manchester United - Nottingham Forest

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

I och med Tottenhams poängtapp mot Brentford så har Spurs ett försprång på fyra poäng med två fler matcher spelade än Manchester United. Det är bra förutsättningar för Erik ten Hags mannar att kunna sno åt sig en plats i topp fyra efter en turbulent höst.

Utöver den oväntade förlusten mot Aston Villa för två omgångar sedan så har Manchester United stadigt kunnat klättra i tabellen under höstens senare del. Det har funnits gott om positiva tecken i spelet och de får ändå ses som en favorit till att knipa en av de åtråvärda topp fyra-positionerna i år, efter fjolårets missräkning.

Utöver Lisandro Martínez och Raphaël Varane, som båda spelade VM-final, så har Manchester United varit relativt förskonade från bortfall på grund av världsmästerskapet jämfört med många andra toppklubbar. Defensivt så ser det dock lite tunt då även Harry Maguire kan vara borta på grund av sjukdom. Detta gör så att Casemiro möjligtvis behöver kliva ner i mittlåset jämte Victor Lindelöf.

Men oavsett så är de såklart tunga favoriter mot Nottingham Forest hemma på Old Trafford och annat än tre poäng hade varit en skräll.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nottingham har börjat få pusselbitarna på plats

Nykomlingarna Nottingham Forest befinner sig precis under strecket, men verkar vara ett av de lag som är mest på gång nere i botten. De har bara förlorat en av sina fem senaste matcher, den tunga 0-5-överkörningen av Arsenal, annars så har det sett riktigt fint ut. De har besegrat såväl Liverpool som Crystal Palace nu senast och har slagit ut Tottenham ur ligacupen under samma period.

I och med den långa lista med nyförvärv som Steve Cooper hade att förhålla sig till vid säsongsinledningen så är det inte orimligt att tro att detta är ett lag som kan komma att bli bättre under säsongens gång då de har hunnit spela ihop sig mer. Nästan hela stommen i laget var utbytt sedan deras uppflyttning från Championship och den senaste tiden kan mycket väl vara ett tecken på att de har börjat komma igång.

Med det sagt så ska det nog mycket till för att de ska få med sig poäng hem från Old Trafford, men i och med Manchester Uniteds alla potentiella bortfall i defensiven så finns det kanske ett litet hopp. Med det i åtanke så lockar trots allt spelet på att båda lagen gör mål för 2.05 hos Bethard.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 2.05
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, tisdag 27 december
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: