Speltips Manchester United – Southampton 12/3: Klara favoriter

Axel Sjödin Publicerat: 12 mars 2023

Manchester United riktar åter fokus mot ligaspelet där ett möte mot nästjumbon Southampton väntar på söndag.

Manchester United - Southampton

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Efter den förkrossande förlusten mot Liverpool förra helgen så lyckades Manchester United studsa tillbaka med en övertygande seger i Europa League. Real Betis besegrades med klara 4-1 hemma på Old Trafford efter en stark uppvisning i den andra halvleken. Förhoppningsvis för Uniteds del så kan de lägga 0-7-förlusten bakom sig och fortsätta på sin formstarka svit.

De fortsätter att vara väldigt starka hemma i Manchester och är såklart överväldigande favoriter till att plocka tre poäng från söndagens möte. På Old Trafford så har de nämligen inte förlorat sedan början av september och det känns föga troligt att ett gästande Southampton ska kunna ändra på den saken.

Men förlusten mot Liverpool gjorde trots allt så att de små diskussioner det fanns kring att Manchester United skulle kunna blanda sig in i titelstriden lades på is. Istället kan de satsa fullt ut på cupspelet medan de förmodligen bör kunna säkra en Champions League-plats i ligaspelet ganska bekvämt om de fortsätter på inslagen väg.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Höga toppar och djupa dalar för Southampton

Southampton har stått för väldigt intressanta resultat sedan Ruben Sellés tog över tränarrollen i klubben. Nathan Jones fick sparken efter förlusten hemma mot Wolverhampton och sedan dess har Southampton hunnit besegra både Chelsea och Leicester i ligaspelet, men har förlorat mot Leeds och åkt ut ur FA-cupen mot League 2-klubben Grimsby överraskande nog.

Det har varit höga toppar och djupa dalar inom loppet av några veckor bara. Men trots att Southampton hunnit vinna två gånger om så är de fortfarande nästjumbo, med snäppet bättre målskillnad än Bournemouth under dem i tabellen.

De är i alla fall långt ifrån det enda krislaget nere i den väldigt jämna bottenstriden, som ännu är långt ifrån klar. Med en väldigt tuff bortamatch i helgen så riskerar de dock att tappa mark i tabellen.

Manchester United lär nog känna att de fortfarande har en del att bevisa sedan förra helgen och lär knappast stanna av vid en uddamålsledning. För 1.94 gånger pengarna hos Lucky Sports så känns spelet på Manchester United med -1,5 asian inte alls som ett dumt spel här.

  Rygga spelet hos Lucky Sports – Dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Manchester United -1,5 asian
Odds: 1.94
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 15:00, söndag 12 mars
TV: 
Stream:  viaplay logo