Speltips Manchester United – Tottenham 12/3: Stormöte

Martin Efvergren Publicerat: 12 mars 2022

Manchester United och Tottenham Hotspur gör upp om viktiga poäng i kampen om topplaceringarna i Premier League. Matchen spelas lördagen den 12 mars 2022 med avspark kl 18:30 på Old Trafford.

Manchester United – Tottenham

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Manchester United hade inte mycket att sätta emot i derbyt mot Manchester City i söndags. Ralf Rangnick försökte med en specialkomponerad taktisk formation, men det var tydligt att United är ganska långt efter lokalrivalen på de flesta sätt och vis. Slutresultatet blev till slut 4-1 till hemmalaget Man City.

Man United står därmed kvar på 47 poäng efter 28 spelade matcher. Det ger att man är två poäng före Tottenham Hotspur, men de har två matcher färre spelade.

Precis som Manchester United så har Tottenham blandat och gett en hel del och fått utstå en hel del kritik för detta. Vi kan dock konstatera att Spurs har två raka segrar i Premier League och att man totalt har en målskillnad på 9-0 i de här matcherna.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Högt tempo

Ser vi till de sex senaste matcherna så har Tottenham vunnit och förlorat varannan. Man har till exempel besegrat Manchester City borta och därefter svarat för en plattmatch mot Burnley. Inför mötet mot Everton på hemmaplan i måndags hade man nyss blivit utslagna av Middlesbrough i FA-cupen. Då studsade man återigen tillbaka och vann med hela 5-0.

Manchester United och Tottenham Hotspur möttes senast i London i slutet av oktober. Ett Espirito Santo-lett Spurs föll då med klara 3-0 mot Solskjaers United.

När de nu möts igen på Old Trafford är det Man United som gäller som klara favoriter hos spelbolagen. Ett spel på hemmalaget ges till ett odds omkring 2.14.

Viktiga poäng står nu på spel och utgången av den här matchen känns oviss. Framförallt eftersom att de här båda lagen pendlar en hel del i sina prestationer. Det är rimligt att Man United är favoriter på hemmaplan, men de bör också känna sig mest pressade. Om Spurs vinner går de förbi Man United trots att de har två matcher färre spelade. På så vis tycker jag att bortalaget bör ha ett litet mentalt övertag.

Det brukar bli ganska målrikt när de här lagen möts. Senast Spurs spelade på Old Trafford vann man med hela 6-1. Därefter har Man United vunnit två raka bortamatcher med 3-1 och 3-0.

Jag tror på en matchbild med högt tempo mellan två lag som vill gå framåt. Mitt spel blir att det kommer göras över 2.5 mål totalt till 1.77 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.77
Bolag: Betsson
Spelstopp: 18:30, lördag 12 mars 2022
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: