Speltips Manchester United – Tottenham 4/10: Rivalmöte

Simon Pålsson Publicerat: 2 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Söndagen den 4 oktober 2020 spelar Manchester United hemma mot Tottenham Hotspur i Premier League. Vi rekar med odds på förhand.

  Rygga vårt speltips hos comeon!
Annons. Nya kunder hos ComeOn. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det finns en hel del matcher under en engelsk ligasäsong som sticker ut lite extra, och känslan är att det med fler storklubbar också finns fler sådana matcher under ett år. Det klagar vi inte på, den saken är helt säker.

Ett möte som lockar lite extra intresse just nu är det mellan Manchester United och Tottenham Hotspur, eftersom det är två klubbar som drömmer om fornstora dagar, och som hoppas kunna konkurrera om platserna till Champions League nästa år. Men det är också två klubbar med en bra bit upp till de allra bästa, och som ser ut att behöva långsiktighet för att kunna repa sig på allvar.

Om vi dessutom adderar hela situationen med José Mourinho, och att han nu vänder till Old Trafford igen blir det en mycket speciell match. Det är knappast så att han och Ole Gunnar Solskjaer är bästa vänner, och José Mourinhos självbild säger att han är en klart bättre manager, tränare och fotbollstänkare. Det får man nog ta och hålla med om, alldeles oavsett vad resultaten säger just nu.

Vad gäller resultaten är de inte särskilt lovande i något läger. Manchester United har en vinst och en förlust hittills, och vinsten satt långt inne mot Brighton senast. Då var man det sämre laget i mitt tycke, men vann ändå på en VAR-straff.

Tottenham Hotspur sprudlar inte heller, och känns precis som Manchester United ganska ofärdiga. En vinst, en förlust, en oavgjord match. Det är inte en resultatrad som andas Champions League-plats hittills direkt.

Målspel i Premier League

Manchester United har öppnat säsongen med i stort sett helt full trupp, och har egentligen bara saknat Axel Tuanzebe och Phil Jones i sina matcher hittills. Det är dessutom inga spelare som man kan kalla för startspelare, eller ens aspirerande sådana. Det hade alltså inte påverkat lagets prestationer om dessa båda fanns med i truppen inför matcherna.

Men att man nu ser ut att kunna sakna Harry Maguire och Bruno Fernandes inför söndagens tungviktsmöte med Tottenham oroar såklart mer på förhand. Det är trots allt två tongivande nyckelspelare som nu båda har känningar. Dessa stod över veckan vinst mot Brighton i Ligacupen.

Victor Nilsson Lindelöf ska enligt rapporter vara lite sliten och kan vilas av den anledningen, samtidigt som Eric Bailly har gjort det bra när han fått chansen. Börjar det bli läge att peta den svenske landslagsmittbacken? Låt oss se vad Ole Gunnar Solskjaer tänker.

I bortalaget är det Son Heung-Min som gäller som det stora frågetecknet. José Mourinho får ett markant bättre lag på planen om sydkoreanen finns med. Gareth Bale är inte redo för spel än, och troligen spelar inte Giovani Lo Celso heller.

Det är inte helt enkelt att välja sida här, men känslan säga att vi får se ett ganska defensivt inriktat möte med två lag som inte vill förlora.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till 1,64 gånger smeten hos ComeOn.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian handicap)
Odds: 1,64
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 17:30, söndag 4 oktober 2020
TV:  viasatpremium logo viasatultrahd logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: