Speltips Manchester United – West Brom 21/11: Måstematch

Simon Pålsson Publicerat: 20 november 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Manchester United underpresterar ordentligt i Premier League, och måste nu vinna hemma mot West Bromwich lördagen den 21 november 2020.

Manchester United - West Bromwich

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen.Sent på lördagskvällen, på den nya avsparkstiden 21:00, ska vi se om Ole Gunnar Solskajer kan rädda sitt anseende lite ytterligare med en tung vinst för Manchester United i engelska Premier League. Det är tre poäng som gäller – och ingenting annat – när man spelar hemma mot West Bromwich Albion.

På pappret är det uppenbart att Manchester United är ett genomgående bättre fotbollslag och om vi ser till omsättning, budget, pengar spenderade på nyförvärv och alla liknande parametrar måste man se hemmalaget som klara favoriter här. Konstigt vore helt enkelt annars.

Men Manchester United har också haft en trevande inledning på säsongen och det har spekulerats om att Ole Gunnar Solskjaer hänger löst. Men ett par tunga skalper i Champions League kan ha räddat norrmannens jobb ett tag framöver. Däremot är tio poäng på sju omgångar i ligan inte något att skryta med.

Manchester United har dessutom otroliga sex (!) raka hemmamatcher i ligan utan vinst. Det har inte hänt sedan Hjälmaren brann och är ännu ett tydligt bevis på att man har mycket kvar att fila på.

Nu senast tog man en tung vinst borta mot Everton och det kan ge lite arbetsro, men med ett landslagsuppehåll emellan återstår det att se hur Manchester United kan bygga vidare på det.

West Brom underpresterar

Det är åtta matcher spelade, men inga vinster och bara tre kryss. Den inledning på säsongen som West Bromwich Albion har haft är direkt undermålig och att man redan har släppt in 17 mål är inte bara flest i hela Premier League, utan också ett kvitto på att man inte har ordning på någon del av spelet.

Möjligen kan man tänka sig att det är aningen positivt att man nu tagit sina tre kryss inom loppet av de senaste sex omgångarna, men då greppar vi ordentligt efter halmstrån.

Inför mötet med Manchester United saknar man troligen Callum Robinson, Sam Field och Hal Robson-Kanu. Inte optimalt på något sätt.

Manchester United har som bekant en ordentlig bredd och att man kan sakna spelare som Harry Maguire, Victor Nilsson Lindelöf, Marcus Rashford och Anthony Martial spelar kanske inte så stor roll då. Det är för övrigt fyra spelare som ser ut att kunna spela trots rapporter om känningar. Luke Shaw och Eric Bailly gör det däremot inte.

Här räknar jag iskallt med att Manchester United gör jobbet.

Manchester United -1,25 (asian handicap) spelas till 1,81 gånger smeten hos Betsson.

Speltips:

Speltips: Manchester United -1,25 (asian)
Odds: 1,81/td>
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: