Speltips, Manchester United – West Bromwich 7/11: Luktar målsnålt

Spelbloggare Publicerat: 6 november 2015

Uddlösa, men försvarsstarka. Manchester United och West Bromwich drabbar samman på Old Trafford och då kan vi inte tycka annat än priserna vi får för underspelen på mållinorna är av intresse.

Att siktet är på titeln råder ingen som helst tvekan om för Manchester United. Hittills, 11 matcher in i seriehändelserna, har det räckt till en fjärdeplats, med fyra pinnar upp till serieledande Manchester City och Arsenal.

West Bromwich kommer tillhöra en annan strid, den i botten. Kontraktet borde förvisso lösas relativt enkelt, men att man landar på den undre tabellhalvan känns inte som något direkt tjongskott – det är där man hör hemma. Just nu: 12:a med 14 inspelade pinnar och hela sju ner till det röda tabellområdet.

Merparten matcher under mållinan

Manchester United och målsnålt. West Bromwich och målsnålt. Det har varit två vinnande kombinationer för oss som tippat under spelåret – nu när de möter varandra; varför inte fortsätta på samma spår?

Tänker att den väntade matchbilden är rätt klar; ett United som ska hålla boll, försöka få upp tempot och anfalla – ett WBA som sjunker i sina positioner och sticker upp i sina klassiska sparka och spring-anfall.

Och ja, målskyttet har varit ett stort problem för de röda djävlarna. Buropen mot bland annat Wayne Rooney har höjts, men de tystades också en del efter hans 1-0-balja – matchens enda – mot CSKA Moskva i veckan. Ska dock nämnas att han inte alltid var bästa vän med bollen och kanske borde hamnat i målprotokollet ytterligare en gång.

Detta 1-0-resultat bröt en svit på tre (!) raka matcher som slutat mållösa – alla sådana när man fick styra och ställa. Fem i följd under tre baljor har man nu.

Att försöka luckra upp ett samlat WBA-försvar är inte det enklaste som finns. De har haft en tendens att läcka lite i vissa matcher, men å andra sidan hållit nollan i sju av de 12 senaste. Åtta av dessa har klivit under 2,5-målslinan. Är oerhört försvarsstarkt.

Räkna dessutom med att det finns en rad Unitedspelare som är smått tröttkörda efter det täta spelschemat i och med CL-gruppspelet. Gör inte uppgiften att få hål på WBA enklare direkt.

Litet defensivt avbräck hos värden; ytterbacken Matteo Darmian är avstängd, men det borde inte påverka alltför mycket.

Under 2,5 synas till 1,95x hos Mybet.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Mybet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 7/11
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Manchester United 1,36 williamhill logo
Oavgjort 5,30 unibet logo
West Bromwich 12,00 williamhill logo
Över 2,5 mål 1,95 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Under 2,5 mål 1,95 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: