Speltips Manchester United – Wolverhampton 14/8: Avslutar omgången

Axel Sjödin Publicerat: 14 augusti 2023

Manchester United och Wolverhampton avslutar helgens premiäromgång i Premier League under måndagen.

Manchester United - Wolverhampton

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Manchester United går in i måndagens möte på Old Trafford som överväldigande favoriter till tre poäng i premiäromgången. Erik Ten Hag hade ett väldigt lyckat år senast, där han lyckades styra upp klubben och ta dem till nivåer de inte har varit på på många år. De möter ett Wolves som har verkat vara under någon form av avveckling under sommaren, och som kan gå ett tufft år till mötes.

Även om värvningen av Antony inte var särskilt lyckad förra sommaren så får man ändå säga att de träffade helt rätt med Casemiro och Lisandro Martínez, som båda är viktiga kuggar i lagbygget idag. Inför i år har hålen i truppen inte varit lika uppenbara, men de har trots allt kryddat med spelare som Rasmus Höjlund och Mason Mount, samtidigt som David de Gea till slut har ersatts av André Onana mellan stolparna.

Med Ten Hag vid rodret är känslan att Manchester United kommer att gå ännu en lyckad säsong till mötes, även om få förväntar sig att de ska blanda sig in i någon titelstrid på riktigt. Det är i alla fall ett starkare United som ska ta sig an den nya säsongen, men inledningsvis har de en hel del namn på skadelistan. Nyförvärvet Höjlund åkte tyvärr på en skada direkt, och med Anthony Martial borta är det lite tunnare offensivt, men oavsett ska de kunna ställa upp med en väldigt stark elva nu på måndag.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Wolverhampton har försvagats under sommaren

Sedan Julen Lopetegui tog över tränarposten i mitten av förra säsongen såg det betydligt bättre ut för Wolves. Ledningen visade också att de trodde på honom genom att investera mycket under januarifönstret, vilket gör den nuvarande situationen i klubben svår att förstå.

Wolverhampton har varit väldigt sparsamma under sommaren, och har sålt av flera tunga namn utan att riktigt ersätta dem. Stora delar av budgeten har gått till att köpa loss Matheus Cunha från Atlético Madrid, men i övrigt har det varit väldigt sparsamt med nyförvärv, samtidigt som de tappat Rúben Neves, Nathan Collins, Adama Traoré, Raúl Jiménez, Conor Coady och Ryan Giles. Det är en lång lista av duktiga spelare som har försvunnit, vilket också har fått Lopetegui att lämna klubben i vredesmod.

Bara dagar innan Premier League drog igång har Gary O’Neil slängts in i hetluften som ny tränare. Han lyckades väldigt bra med att hålla kvar Bournemouth förra säsongen, men kommer verkligen inte att ha en lätt uppgift framför sig med Wolves, särskilt då han inte haft mycket tid att förbereda sig inför säsongspremiären.

Det är svårt att motivera något annat än en hemmaseger här med tanke på förutsättningarna. Jag tror att det lär bli en ganska bekväm seger för United, och spelar därmed på att de vinner med -1,5 asian hcp för 1.84 hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Hämta upp till 1250kr i spelkrediter!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Manchster Utd -1,5 hcp
Odds: 1.84
Bolag: Bet365
Spelstopp: 21:00, måndag 14 augusti
TV: 
Stream:  viaplay logo