Speltips Manchester United – Wolverhampton 3/1: Tät tillställning

Martin Efvergren Publicerat: 3 januari 2022

Manchester Uniteds senaste insats var ett steg i rätt riktning men nu väntar förmodat tuffare motstånd när Wolverhampton Wanderers gästar i Premier League. Matchen spelas måndagen den 3 januari 2022 med avspark kl 18:30 på Old Trafford.

Manchester United – Wolverhampton

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Manchester Uniteds målfabrikation har varit svag på sistone, men i första halvlek hemma mot Burnley i torsdags lossnade det. Efter 35 minuter hade man gått ifrån till 3-0 och slutresultatet i matchen blev 3-1.

Ralf Rangnick är därmed alltjämt obesegrad som Man United-tränare. I Premier League har han nu lett laget i fyra matcher av vilka man vunnit tre och kryssat en. Det ger att man nu står på 31 poäng efter 18 spelade matcher.

Wolverhampton Wanderers är sex poäng efter i tabellen med lika många matcher spelade. De kommer nu från ett två veckors speluppehåll då man senast mötte Chelsea den 19:e december. Det mötet slutade 0-0 och Wolves har därmed bara vunnit en av sina sex senaste matcher.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målsnålast i Premier League

Resultatmässigt är trenden något vikande för Wolverhamptons del, men då måste man också väga in att man ställts mot Liverpool, Manchester City och Chelsea i tre av de fyra senaste matcherna. Man föll då ”bara” med 1-0 mot de två förstnämnda och mötet mot Chelsea förblev alltså mållöst.

Här gäller nu Manchester United som relativt klara favoriter hos spelbolagen. Ett spel på hemmalaget ger endast omkring 1.58 gånger pengarna. Ser vi till inbördes möten de senaste åren är det också fördel Man United. När lagen möttes i den tredje omgången av årets säsong var det Solskjaers Manchester United som vann med 1-0 efter ett sent avgörande mål av Mason Greenwod.

Man United vann även båda mötena förra säsongen och man har inte förlorat mot Wolves på sju raka matcher.

Matcherna brukar emellertid bli jämna och målsnåla. I sex av de sju senaste mötena har det gjorts under 2.5 mål. Att det blir målsnålt när Wolverhampton är involverade är heller inte direkt någon ovanlighet. Bruno Lages manskap är Premier Leagues klart målsnålaste lag med ett snitt på 1.50 gjorda/insläppta mål per match.

Det har gjorts under 2.5 mål i Wolves 8 senaste matcher och de har bara gjort ett mål på de 6 senaste matcherna. Manchester United har också de haft offensiva problem på sistone om vi bortser från matchen mot Burnley. Det har gjorts under 2.5 mål 4 av Man United 5 senaste matcherna.

Med den här statistiken i beaktning tycker jag att spelvärdet på ett underspel är riktigt bra här. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål till 1.85 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.85
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:30, måndag 3 januari 2022
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: