Speltips Newcastle – Aston Villa 13/2: Öppen match

Axel Sjödin Publicerat: 13 februari 2022

Newcastle jagar sin tredje raka ligavinst då de tar emot Aston Villa på St James’ Park under söndagseftermiddagen.

Newcastle - Aston Villa

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Saker och ting har börjat att sättas i rullning hos Newcastle då deras nya ägare, den saudiarabiska investeringsfonden, har fått ett transferfönster på sig att försöka vända på utvecklingen. Newcastle har huserat kring botten av tabellen under hela hösten, men har genom två raka vinster faktiskt lyckats klättra upp på rätt sida nedflyttningsstrecket igen.

Med både Norwich och Newcastle på gång så lär fler lag dras in i nedflyttningsstriden. Det är väldigt jämnt runt strecket i nuläget, men Newcastle bör ha vad som krävs för att stanna kvar i och med de nya investeringar som har gjorts.

Kieran Trippier har hämtats in från Atlético Madrid och stod för sitt första mål senast då de besegrade Everton med 3-1. Bruno Guimarães, Joe Willock, Matt Targett, Chris Wood och Dan Burn är de andra namnen som har hämtats in under januari och som Eddie Howe nu har till sitt förfogande.

Targett som lånades in från just Aston Villa är en av flera spelare som inte kan spela nu på söndag i alla fall, Guimarães lär dock göra sin debut. Callum Wilson och Matt Ritchie är annars deras två enda bekräftade skador, men Kieran Trippier är fortfarande tveksam till spel efter en lättare skada tidigare under veckan.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Gästerna har defensiva problem

Aston Villa ligger kring mitten av tabellen på bekvämt avstånd från såväl topp- som bottenstrid i nuläget. De har haft en svängig start på året med ett par målrika kryss mot Manchester United och Leeds nu senast.

Mot Leeds så hade de en 3-1-ledning som de tappade till 3-3 hemma på Villa Park. De går väldigt sällan mållösa ur matcher men har inte en tillräckligt bra defensiv för att kunna stänga matcher och kunna utmana om platser högre upp i tabellen.

Gästerna får klara sig utan Ezri Konsa som drog på sig ett sent rött kort mot Leeds. Marvelous Nakamba som är nyligen hemkommen från de afrikanska mästerskapen är skadad, men Leon Bailey kan dyka upp i matchtruppen här då han har börjat träna igen efter sin skada.

Med Aston Villas facit sedan årsskiftet så känns ett spel på att båda lagen gör mål som gjort för den här matchen. För 1.64 hos Campobet kör vi alltså på BLGM-spelet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.64
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: