Speltips Newcastle – Aston Villa 24/6: Ångest i kubik

Simon Pålsson Publicerat: 24 juni 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är viktiga poäng som står på spel för Aston Villa borta mot Newcastle i ett av onsdagens hetare möten i Premier League den 24 juni 2020.

  Rygga vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Premier League är tillbaka och för alla oss som älskar engelsk fotboll är det såklart ljuvligt att kunna sätta sig i tv-soffan igen, med världens bästa fotboll framför ens ögon. Det är sannerligen någonting som både jag och många andra har längtat efter.

Men det finns också väldigt mycket fin betting att nu sätta tänderna i – med ett tätt spelschema och matcher nästan dagligen på de brittiska öarna. Dessutom är det rent sportsligt väldigt intressant med många viktiga matcher kvar att spela.

Det återstår nu åtta omgångar att spela och det ska till att avgöras vilka lag som ramlar ner. Newcastle har elva poäng till godo och bör ha klarat sig undan den striden helt, inte minst med tanke på att man med åtta poäng upp till Europaplats snarare kan blicka åt det hållet. Om man vågar vara såna.

Aston Villa däremot var ett av lagen som ville ta bort nedflyttningsplatserna den här säsongen och det kan man förstå. Just nu har man i för sig bara en poäng upp till säker mark, men nästjumboplatsen gör att det här kan bli en tung avslutning. Men varje poäng kommer att bli potentiellt livsviktig.

Aston Villa kan skrälla

Efter omstarten har Aston Villa spelat två matcher och har tagit 0-0 mot Sheffield United, och uddamålsförlust (1-2) mot Chelsea med sig. Det är helt okej resultat. Newcastle däremot vann med 3-0 mot samma Sheffield United och har med det visat god form.

Newcastle United har ett par tunga skador på sin skadelista, och det är definitivt spelare som kommer att saknas. Jetro Willems och Jack Colback kommer inte kunna spela, men det finns förhoppningar om att spelare som Paul Dummett, Ciaran Clark, Sean Longstaff och Matthew Longstaff ska kunna vara med. Om inte exakt i den här matchen så väldigt snart.

Men då är faktiskt läget nästan ännu värre hos gästerna, där det finns fyra spelare garanterat borta. Tom Heaton, Wesley, Björn Engels och Frederic Guilbert kommer inte att spela matchen, och vill det sig illa spelar inte heller Daniel Drinkwater. Men det är en spelare som man klarat sig utan ett tag, eftersom han inte fick spela mot sin ägande klubb Chelsea i senaste omgången.

Här tror vi att Newcastle inte förlorar och spelar hemmalaget draw no bet till 1,68 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Newcastle draw no bet
Odds: 1,68
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19:00, onsdag 24/6
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo