Speltips Newcastle – Crystal Palace 2/1: Uppsving

Simon Pålsson Publicerat: 2 februari 2021

Newcastle United och Crystal Palace kommer båda med god energi inför tisdagens möte den 2 februari 2021 i engelska Premier League.

Newcastle - Crystal Palace

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Premier League är tillbaka på tisdagskvällen och med senare avsparkstid ska vi inte minst få se mötet mellan Newcastle United och Crystal Palace, som spelas på St James Park (som jag tänker kalla den i all oändlighet) i Newcastle.

Hemmalaget har ett bra slagläge när man spelar på hemmaplan, men man målas inte upp som favoriter enligt spelbolagen. Newcastle United har helt enkelt inte en form som pekar på det.

Ser vi till tabellen är Newcastle United fortsatt inblandade i bottenstriden, men det är trots allt åtta poäng ner till Fulham i skrivande stund. Nu tog Newcastle United tre poäng borta mot Everton senast, efter en stark andra halvlek, och gav sig själva lite andrum där.

Crystal Palace är fyra poäng före och gav sig själva andrum med en vinst i senaste omgången mot Wolverhampton. Med andra ord har både bortalaget och Newcastle United tagit tre poäng så sent som i helgen.

Å andra sidan var formen kraftigt på dekis i båda läger inför den här helgen och därför ska man inte övertolka resultaten då.

Odds i Premier League

Crystal Palace kommer till spel utan samma spelare som nu har varit utanför laget under en längre period och det rör sig om Mamadou Sakho, Jeffrey Schlupp, Connor Wickham, James Tomkins, James McArthur, Wayne Hennessey och Nathan Ferguson.

Det är ganska givet att Crystal Palace blir ett något svagare lag med ett par av spelarna frånvarande, men man har en överraskande stor bredd. Å andra sidan är jag övertygad om att Roy Hodgson hade fått sitt Crystal Palace på en högre tabellplacering om det här inte vore verkligheten rent skademässigt.

I Newcastle United kommer inte Federico Fernandez, Jamaal Lascelles och Paul Dummett till spel. Ett antal spelare som hade kunnat stärka laget på förhand. Den saken är säker.

Efter en varsin vinst senast ser det här ut att vara två lag försiktigt på väg uppåt, men formen eller trenden med målsnåla matcher är tydlig.

Under 2,5 mål spelas till 1,71 gånger smeten hos CampoBet.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,71
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:15, tisdag 2 februari 2021
TV:  viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: