Speltips Newcastle – Crystal Palace 20/4: Hemmastarka

Martin Efvergren Publicerat: 19 april 2022

Det är jämna förutsättningar när Newcastle United tar emot Crystal Palace i Premier League. Matchen spelas onsdagen den 20 april 2022 med avspark kl 20.45 på St. James’ Park.

Newcastle – Crystal Palace

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Newcastle United har en speciell säsong bakom sig och efter mycket om och men ser allt nu ut att ordna sig till det bättre. Efter januari-fönstret och de nya välinvesterade miljonerna har man, med stor sannolikhet, säkrat sin plats i Premier League till nästa säsong.

Efter 32 spelade matcher har Newcastle tagit 37 poäng. Därmed har man just nu 12 poängs marginal ner till Burnley nedanför strecket.

Sedan januari har man en väldigt fin trend. Den kom dock av sig något då man förlorade tre raka matcher, men den negativa sviten satte man stopp för i den näst senaste omgången. Newcastle besegrade då Wolverhampton hemma med 1-0. Den segern följde man sedan upp då man besegrade Leicester med 2-1 hemma i söndags. Detta efter att brasseförvärvet Guimaraes blivit stor hjälte då han gjorde lagets båda mål där det avgörande kom på tilläggstid.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Newcastle

Crystal Palace har också de höjt sig under de senaste månaderna. Inför mötet mot Leicester i den senaste omgången av Premier League hade man tagit fem segrar och två kryss på de sju föregående matcherna om vi inkluderar FA-cupen. Där bröts dock den trenden då man föll med 2-1 på bortaplan.

I söndags väntade så en semifinal i FA-cupen där man ställdes mot Chelsea på Wembley. Patrick Vieiras manskap stod upp väl men föll till slut med 2-0.

Förutsättningarna inför det här mötet är nu jämna. Newcastle och Crystal Palace står båda på 37 poäng där de sistnämnda har en match mindre spelad. När de senast möttes i London i oktober slutade det 1-1. Ser vi till oddssättningen är det också jämnt. Newcastle gäller emellertid som knappa favoriter då ett spel på hemmalaget ger omkring 2.33 gånger insatsen.

Som jag ser är det en hel del som talar till Newcastles fördel här. Framförallt det faktum att Crystal Palace kommer från en semifinal i FA-cupen där en dröm gick i kras och det kan nog vara svårare att ladda om till en mindre betydelsefull ligamatch tre dagar senare.

Eddie Howes manskap tog en stärkande seger på övertid senast och har vunnit sina fem senaste hemmamatcher. Det är också ett starkt argument som talar till Newcastles fördel. Mitt spel blir Newcastle 0 (asian handicap) till 1.67 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Newcastle 0 (asian)
Odds: 1.67
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, onsdag 20 april 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: