Speltips Newcastle – Fulham 15/1: Intressant toppmöte

Axel Sjödin Publicerat: 15 januari 2023

Newcastle och Fulham gör upp i ett oväntat toppmöte som aptitretare till kvällens London-derby.

Newcastle - Fulham

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Att Newcastle och Fulham skulle möta varandra som ligatrea respektive sexa i tabellen såhär långt in på säsongen var det nog få som hade kunnat ana. Detta blir ett spännande möte mellan två lag som har presterat långt över förväntningarna än så länge.

Newcastle har den bästa obesegrade sviten i hela Premier League i nuläget då de inte har åkt på en förlust sedan i slutet av augusti. De har spelat 13 matcher utan förlust sedan dess och bara fortsätter att imponera. Krysset mot Leeds i den förrförra omgången var kanske inte helt enligt planerna, men det följdes upp av en stark poäng borta mot Arsenal på Emirates.

Defensivt så är de bäst i England med bara elva insläppta mål hittills, och bevisligen kan de åka iväg och spika igen även mot ligaledarna. Det gör Newcastle otroligt svårslagna, samtidigt som de absolut inte är ofarliga i offensiven.

Hemma på St James’ Park så är de också klara favoriter när Fulham nu gästar. Skadeläget ser bra ut för Newcastles del och senast dessa båda lag möttes i höstas så vann Newcastle borta på Craven Cottage med klara 4-1.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fulham stöter på klart tuffare motstånd nu

Sedan ligaspelet drog igång igen efter uppehållet så har det sett väldigt bra ut för Fulhams del. Det har blivit fyra raka segrar i ligan, vilket har gjort att de har klättrat upp till sjätte plats i tabellen. Nu har de förvisso ett par matcher fler spelade än lagen precis under dem, men alldeles oavsett så är det en väldigt fin position som Fulham har satt sig i.

Chelsea var det senaste laget som föll offer för Fulhams imponerande framfart i ligan. Gästerna hade betydligt fler avslut, men det var Fulham som var vassare när chanserna dök upp, vilket också hjälptes av att de spelade den sista dryga halvtimmen med en man mer.

Newcastle på bortaplan är dock av en annan kaliber av motstånd än vad de har mött under deras vinstsvit hittills och med tanke på att det trots allt har varit ganska små marginaler som har legat bakom deras trepoängare på senaste så finns det inte jättemycket som talar för en bortavinst i nuläget.

Vi spelar därmed på en hemmavinst och kombinerar det med ett spel på under 3,5 mål för 2.30 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Newcastle & under 3,5 mål
Odds: 2.30
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 15:00, söndag 15 januari 2023
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: