Speltips Newcastle – Liverpool 30/4: Formstarka lag

Martin Efvergren Publicerat: 29 april 2022

Ett formstarkt Newcastle United tar emot ett titeljagande Liverpool i Premier League. Matchen spelas lördagen den 30 april 2022 med avspark kl 13.30 på St. James’ Park.

Newcastle – Liverpool

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Newcastle United har svarat för en imponerande klättring i Premier League de senaste månaderna. Från akut bottenstrid till att man, åtminstone i teorin, skulle kunna knipa en Europa-plats till nästa säsong. Det är onekligen ett anmärkningsvärt uppsving.

De nyförvärv som hämtades in i januari-fönstret har förstås bidragit till att man kunnat höja nivån, men störst förtjänst har ska nog ändå tillskrivas Eddie Howe som fått alla bitarna på plats.

Newcastle kommer nu till det här mötet med fyra raka segrar bakom sig. På dessa matcher har man endast släppt in ett enda mål. I lördags besegrade man jumbon Norwich med 3-0 borta och dessförinnan slog man Crystal Palace med 1-0 hemma.

Newcastle står därmed på 43 poäng med fyra matcher kvar att spela. Inför helgens omgång ger det en nionde plats i Premier League.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hemmastarka Newcastle

De avgörande matcherna och segrarna duggar tätt för Liverpool. Den röda maskinen fortsätter att tugga på och nu väntar lagets tredje match inom loppet av sex dagar.

I söndags besegrade man Everton med 2-0 i Merseyside-derbyt och i onsdags skaffade man sig ett bra läge i Champions League-semifinalen då man slog Villarreal med samma siffror. Liverpool var det klart bättre laget i båda matcherna och inget tyder just nu på att man är slitna.

Newcastle och Liverpool möttes senast på Anfield i december och det var då hemmalaget som segrade med 3-1. Liverpool gäller också som klara favoriter inför den här matchen. Ett rakt spel på bortalaget ges till ett odds omkring 1.43.

Vi har alltså att göra med två formstarka lag. Vi kan också konstatera att Liverpool har hållit nollan i sina tre senaste matcher samt att Newcastle bara har släppt in ett på sina fyra senaste matcher.

Liverpool ser ruggigt starka och går nu för att sätta press på Manchester City som möter Leeds senare på lördagskvällen. De har mest att spela för, men jag tror att Newcastle på bortaplan kan bli en tuff nöt att knäcka för Jurgen Klopps manskap.

Newcastle är hemmastarka och har vunnit sina sex senaste matcher på St. James’ Park. Eddie Howe har framförallt stabiliserat lagets defensiv och man lär nog inte bjuda på alltför mycket den här gången heller.

Sammantaget gör detta att jag tycker att spelvärdet på ett underspel är väldigt bra. Mitt spel blir att det kommer göra under 3 mål (asian handicap) till 1.72 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian)
Odds: 1.72
Bolag: Expekt
Spelstopp: 13:30, lördag 30 april 2022
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: