Speltips Newcastle – Manchester City 14/5: Mästare

Simon Pålsson Publicerat: 14 maj 2021

Manchester City blev mästare i kavaj tidigare i veckan, men ska nu städa av resten av den här ligasäsongen i Premier League. Nu väntar Newcastle.

Newcastle United - Manchester City

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Allt annat än en komfortabel vinst för Manchester City vore en stor förvåning inför mötet med Newcastle United denna fredagskväll, inte minst med tanke på att inget av lagen egentligen har någonting att spela för.

Om det är något lag i England som inte behöver ha någonting att spela för är det Manchester City, som likväl kan prestera på en hög nivå, kanske rent av högre, när man kan spela ut helt fullt.

Det finns som bekant ett antal offensiva spelare som mår bra av lösare tyglar och som trivs i en situation där man i princip inte har någonting att förlora. Det är precis läget inför den här matchen för Manchester City.

Märk väl att Manchester City dessutom har en mycket stark formtrend och att det i sig talar för att laget ska göra bra resultat här också.

Newcastle United är redan klara för Premier League inför nästa säsong och behöver inte förta sig nu när det stora målet med säsongen är uppfyllt.

Odds i Premier League

Newcastle Untied hade förmodligen behövt sin allra starkaste elva för att ha en chans att rubba Manchester City här, men så är verkligen inte fallet inför mötet fredagen den 14 maj 2021. Det är snarare flera tapp som kommer att kunna drabba laget ganska hårt.

Personligen har jag alltid varit ett stort fan av Fabian Schär, men han är avstängd till den här matchen och kommer inte till spel av den anledningen.

Vidare bör man ha med sig att Isaac Hayden, Jamaal Lascelles, Karl Darlow, Ryan Fraser och Callum Wilson alla står utanför laget inför avsparken.

I bortalaget är det bara Kevin De Bruyne som det är vissa oklarheter kring och man kan förstå om mästarna inte vill riskera honom här, med tanke på att det kommer en final i Champions League lite senare på säsongen som förmodligen prioriteras väldigt mycket högre.

Manchester City -1,5 spelas till 1,84 gånger såsen hos CampoBet.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Manchester City -1,5
Odds: 1,84
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, fredag 14 maj 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: