Speltips Newcastle – Manchester United 17/10: Svårbedömt

Simon Pålsson Publicerat: 16 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Manchester United är spelbolagens favorit inför matchen mot Newcastle United den 17 oktober 2020, men jag förväntar mig en tät historia.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är omöjligt att inte tänka sig en underhållande match när Manchester United ska ta sig an Newcastle United på bortaplan i lördagens senare match från Premier League. Det mesta talar nämligen för att det här är två lag som kommer att bjuda upp till dans.

Manchester United har inlett säsongen trevande och har efter tre omgångar bara en vinst, men också två förluster. Det gör att man redan tappat mark och att det redan smugit sig in lite stress i och kring laget. Den enda vinsten som Manchester United har kom dessutom högst orättvist mot Brighton, i en match där jag anser att motståndarna var det bättre laget.

Manchester United kan ha med sig att man vunnit tre av sina fyra senaste möten med Newcastle United, men detta hemmalag är starkare i år än tidigare. Det visar inte minst resultatraden med två vinster och ett kryss efter att man föll mot Brighton i premiären.

Newcastle United är ett lag med någonting nytt på gång och man har hittat en annan stabilitet nu. Jag har svårt att se hur man inte ska kunna ge Manchester United en ordentlig match här.

Givna rekar på förhand

Newcastle United har öppnat hela den här säsongen med att ha många tunga spelare borta med skador och det är ingenting annorlunda inför matchen mot Manchester United. Matthew Longstaff, Ciaran Clark, Paull Dummett, Martin Dubraka och Dwight Gayle har inte kunnat spela hittills. Det kommer ingen av spelarna göra i lördagens möte med Manchester United heller.

Numera är även Matt Ritchie på den lite mer långvariga skadelistan, men det finns därutöver ett antal tunga spelare som är mer eller mindre nära spel. Jamaal Lascelles, Jamal Lewis, DeAndre Yedlil och Allan Saint-Maximin står alla som osäkra kort inför den här drabbningen. I det sistnämnda fallet är det en spelare som nyligen förlängt kontraktet med klubben. Rimligen är det en spelare man har stort förtroende och som man därmed ser spelar om han kan.

Phil Jones har inte spelat några matcher än, och det har inte heller Axel Tuanzebe. Manchester United får klara sig utan båda spelarna här. Anthony Martial är avstängd efter sitt lustiga röda kort senast. Edinson Cavani har inte kunnat spela än, med tanke på att han är i isolering just nu.

Med allt det här sagt har bortalaget ett klart starkare lag än hemmalaget, men formen är inte där den borde vara. Oddsmässigt finns det också ett spännande värde i det svårpasserade hemmalaget.

Newcastle United +1 (asian handicap) spelas till 1,76 gånger såsen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Newcastle +1 (asian handicap)
Odds: 1,76
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, lördag 17 oktober 2020
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: