Speltips Newcastle – Sheffield United 19/5: Rakt spel

Simon Pålsson Publicerat: 19 maj 2021

Sheffield United har inte vunnit två matcher i rad en enda gång under säsongen. Det bör i sin ensamhet tala för Newcastle United nu.

Newcastle United - Sheffield United

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det ska spelas ett gäng helt betydelselösa matcher i slutet på den här säsongen i Premier League, men det ska också spelas matcher där lagen i princip kan slappna av precis hur man vill. Det står inte så mycket på spel.

Sheffield United är sedan lång tid tillbaka klara för Championship inför nästa säsong och behöver inte bry sig, men man har sett starkare ut efter att det blev helt klart. Då har man bland annat vunnit två av sina fyra senaste matcher. Men detta mot lag som också är fast förankrade i botten.

Nu återstår väl att se hur Sheffield United förhåller sig till den här matchen, men jag vågar lova att Newcastle United är sugna på att vinna.

Man har sett väldigt starka ut på slutet och har en uppåtgående trend, en trend som nästan kulminerade senast med poäng mot Manchester City. Men få förlorade man med uddamålet 4-3 till slut.

Högt odds i Premier League

Newcastle United bör gälla som enorma favoriter inför matchen, men det är uppenbart att skadesituationen gör laget antingen svagare än vad man hade varit annars.

Å andra sidan rör det sig nästan uteslutande om spelare som inte har varit tillgängliga på hur länge som helst och som därmed inte kan anses vara avbräck på samma vis. Man har lärt sig att formera laget utan den här delen av truppen.

Fabian Schär må vara avstängd, men skadorna på Isaac Hayden, Jamaal Lascelles, Karl Darlow, Ryan Fraser och Callum Wilson kommer däremot inte som en överraskning här heller.

I bortalaget finns det långvariga skador på spelare som Oliver McBurnie, Oliver Burke, Billy Sharp, Jack O’Connell och Ethan Ampadu. Inte heller norrmannen Sander Berge har en säsong at skryta med i Premier League direkt.

Newcastle vinner spelas till 1,79 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Newcastle United vinner
Odds: 1,79
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, onsdag 19 maj 2021
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: