Speltips Newcastle – West Bromwich 12/12: Dagens bästa speltips

Simon Pålsson Publicerat: 11 december 2020

WBA borta mot Newcastle United i lördagens Premier League. Det är svårt att inte vänta sig en underhållande match den 12 december 2020.

Newcastle - West Bromwich

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen.

Det här är den typen av matcher som ofta visar sig vara mest underhållande, med två lag som gärna tar tre poäng, och två lag som egentligen har ganska stora brister. Det är med hål i organisationen som matchen kan bli lite mer lössläppt.

Inledningen på säsongen har inte varit sprudlande för West Bromwich Albion, men som nykomlingar hade man inte stora förväntningar på sig heller. Men att bara ha sex poäng så här långt är inte bara oroväckande, utan gör också att man är en given del av bottenstriden.

Det är en mycket jämn tabell vi talar om i Premier league, men 3-4 lag i botten har halkat efter ordentligt direkt och det ser riktigt mörkt ut för dessa lag. Det kommer att vara dessa, och möjligen även Brighton, som slåss om det nya kontraktet ända in i slutskedet. Skulle jag tro. Även om jag personligen håller Graham Potters lag Brighton väsentligt högre.

West Bromwich har enorma problem med insläppta mål (23) och har släppt in flest av alla lag i serien. Då säger det sig själv att man får svårt i Premier League.

Newcastle United går starkt, men gör lite för få mål framåt (12) men kommer till just det hör mötet med en god form efter vinsten mot Crystal Palace senast. Det kan faktiskt ge den boost som laget behöver. Förra veckans möte med Aston Villa ställdes för övrigt in, vilket gett lite välbehövlig vila.

Newcastle är favoriter

Om det är någonting som man har vant sig vid gällande Newcastle United är det att laget har många spelare borta med skador och av andra anledningar också. Dwight Gayle, som har potential att vara en viktig offensiv spelare för laget, har exempelvis inte kunnat spela med någon reda än så länge. Varken han eller Martin Dubravka eller Paul Dummett kommer att spela den här matchen heller.

Som om det inte vore nog med det har man nu ett antal spelare som står som tveksamma. Å andra sidan ska man nog se det som positivt, eftersom merparten är spelare som tidigare varit helt uteslutna. Jamaal Lascelles, Allan Sinat-Maximin, Ryan Fraser och den storvuxne anfallaren Andy Carroll är på den sidan av skadelistan för tillfället.

Bortalaget är med det sagt klart mer känsliga för skador och har nu Sam Field, Conor Townsend och troligen Jake Livermore borta igen. Dessutom fick man ett rött kort på Matheus Pereira förra veckan och det gör att han inte får spela här.

Newcastle draw no bet spelas till 1,64 gånger såsen hos Betsafe. I min värld låter det osannolikt att man ska förlora matchen och man bör ha gott slagläge för en vinst.

Speltips:

Speltips: Newcastle draw no bet
Odds: 1,64
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 16:00, lördag 12 december 2020
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds:


Ingress

Newcastle - West Bromwich

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen.


Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  unibettv logo

Jämför odds:


Ingress

Newcastle - West Bromwich

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen.


Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: