Speltips Newcastle – Wolverhampton 12/3: Tillknäppt

Axel Sjödin Publicerat: 12 mars 2023

Newcastles form har avtagit rejält, men de hoppas kunna studsa tillbaka mot Wolverhampton hemma på St. James’ Park på söndag.

Newcastle - Wolverhampton

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Från att länge ha legat stabilt som ligatrea så har Newcastle nu halkat ned till en sjätteplats i Premier League och det lär nog inte bli särskilt lätt att försöka återerövra en topp fyra-position igen nu när Liverpool har vaknat. Men de är i alla fall klara favoriter mot ett Wolverhampton som försöker lägga bottenstriden bakom sig.

Det har nu varit fem raka matcher utan vinst för Newcastles del. Förlust nummer två och tre för säsongen har trillat in snabbt efter varandra i de två senaste ligamatcherna och de känns inte alls lika stabila och oslagbara som de har gjort under stora delar av säsongen längre. Motståndet har förvisso varit tufft under senare tid. Två raka 0-2-förluster mot Liverpool och Manchester City i ligan och däremellan har de hunnit förlora ligacupen mot Manchester United med samma siffror.

Men även innan det så hade de tre raka oavgjorda matcher mot Crystal Palace, West Ham och Bournemouth i ligan. Det håller såklart inte ifall man vill hålla sig kvar i topp fyra. Matchen mot Wolverhampton blir i alla fall väldigt viktig att studsa tillbaka i för en klubb som har haft mycket motgångar under senare tid.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Wolverhampton kommer från en tung seger

För Wolves del så har det gått desto bättre. De har så sakteligen börjat bygga upp en liten buffert ned till bottenstriden och har nu fem poäng ned till Everton under strecket. Det har varit ett par missräkningar på vägen, men Wolverhampton har definitivt blivit ett starkare lag sedan Julen Lopetegui tog över samtidigt som han fick gott om nyförvärv i januarifönstret.

Senast så tog de en riktigt tung seger hemma mot ett blekt Tottenham där de lyckades avgöra sent efter ett fint avslut av Adama Traoré. Det kan däremot bli svårt att få med sig några poäng nu på söndag, men därefter väntar två väldigt viktiga möten mot Leeds och Nottingham Forest som kan ha stor inverkan på hur bottenstriden kommer att se ut framöver.

Men då det är två defensivt starka lag som möts nu på söndag så är ingenting omöjligt. Newcastle har knappast rosat målmarknaden på senare tid med blott två mål på sina fem senaste ligamatcher. Newcastle står för lågt i odds här tycker jag, men det känns ändå lite riskabelt att spela på att Wolves tar poäng.

Istället spanar vi in underspelet som går att hitta för hela 1.73 hos Lucky Sports, vilket ändå är väldigt lockande med tanke på att det har suttit i åtta raka matcher för Newcastles del och i fyra raka för Wolves.

  Rygga spelet hos Lucky Sports – Dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.73
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 17:30, söndag 12 mars
TV: 
Stream:  viaplay logo