Speltips Newcastle – Wolves 27/2: Desperation

Simon Pålsson Publicerat: 27 februari 2021

Newcastle United är i stort behov av poäng den 27 februari 2021 när laget spelar hemma mot Wolverhampton Wanderers.

Newcastle - Wolverhampton

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det finns garanterat ingen tid att spilla för ett lag som Newcastle United, efter att man sakta men säkert blivit inblandade i bottenstirden i Premier League igen. Detta sedan man förlorat två raka matcher samtidigt som Fulham tagit fyra poäng.

Nu är det plötsligt inte en buffert på sju poäng längre, utan nu är Newcastle United bara en förlust och en vinst ifrån att hamna på nedflyttningsplats igen. Faktum är att Newcastle United rent av har en sämre målskillnad än Fulham i dagsläget.

Det är alltså en tung, tung vår som väntar för Newcastle United, som inte har råd att vaska några matcher, utan hoppas gå för att vinna samtidigt.

Nu spelar Newcastle United mot ett Wolverhampton Wanderers som man har spelat 1-1 mot tre gånger om, och sedan 2018 bara spelat målrika (i bemärkelsen att båda lagen har gjort mål) mot i ligaspelet. Det är ofta ingen slump.

Wolverhampton Wanderers har elva poäng ner till nedflyttningsplats och det ska nog mycket till för att man ska hamna där, och på slutet är formen god med fyra raka utan förlust. Det gör att jag tror att båda lagen vågar gå för att vinna här.

Odds i Premier League

Newcastle United fick inte minst sin österrikiske nyckelspelare Fabian Schär skadad för ett antal omgångar sedan och det var ytterligare en spelare som adderades till en lista som redan kan tyckas vara för lång. Det är ett problem för den här truppen när tunga spelare faller bort, just eftersom bredden inte är den bästa.

Javier Manquillo, Callum Wilson, Paul Dummett och Joelinton kommer troligen inte heller att spela. De två sistnämnda kanske kan bege sig ut på planen. Det lär också Federico Fernandez kunna göra, även om man inte kan veta säkert i det här skedet.

Wolverhampton Wanderers hade länge Jonny borta, men han är tillbaka i spel och väntas nu kunna starta. Men på skadelistan har man fortfarande tunga spelare som Raul Jimenez, Daniel Podence och Willy Boly.

I höstas slutade mötet 1-1 och känslan är nu att lagen har gått lite åt olika håll, med ett Wolverhampton Wanderes som sakta vaknat.

Båda lagen göra mål spelas till 2,05 gånger såsen hos SpeedyBet.

  Rygga spelet hos speedybet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 2,05
Bolag: SpeedyBet
Spelstopp: 21:00, lördag 27 februari 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo