Speltips Norwich – Arsenal 26/12: Klara favoriter

Axel Sjödin Publicerat: 26 december 2021

Arsenal jagar fjärde raka ligasegern då de besöker Norwich på Carrow Road under annandagen.

Norwich - Arsenal

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter en lite tveksam start på december med två raka förluster så verkar Arsenal återigen ha hittat formen vilket har tagit dem upp till fjärde plats i tabellen. I samband med att West Ham har vacklat lite så har Arsenal med tre raka ligasegrar kunnat erövra fjärdeplatsen från dem och har en fin chans att försöka bygga en liten buffert när de möter Norwich på Boxing day.

Både Manchester United och ärkerivalen Tottenham har dock möjlighet att lägga vantarna på den sista Champions League-platsen ifall de nu vinner de hängmatcher som har fått ställas in. Arsenal har med andra ord ingen tid att andas ut och trepoängarna måste fortsätta rulla in ifall de vill behålla sin plats i toppen.

Med den form de visat upp under de senaste omgångarna så ser det dock väldigt lovande ut inför söndagens drabbning mot tabelljumbon. 3-0 mot Southampton, 2-0 mot West Ham där de dessutom missade straff och 4-1 mot Leeds är de tre senaste resultaten, vilket minst sagt är övertygande. Från en väldigt blek start på säsongen så har Arsenal kommit igång och presterar bättre än vad många kritiker hade väntat sig.

Mot Norwich lär det nog också vara en så gott som oförändrad startelva från den som slog Leeds i förra omgången. Pierre-Emerick Aubameyang är fortsatt borta på grund av COVID-19, men är också det enda tunga avbräcket.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Norwich saknar kvaliteten

Norwich har haft det värre ställt när det kommer till pandemin och de fick faktiskt ställa in sin senaste match mot West Ham på grund av bortfall med COVID-19 i truppen. Flera är på bättringsvägen, men med corona och flera tunga skador ovanpå det så är det långt ifrån en önskvärd situation för den nya tränaren Dean Smith som behöver försöka vända den negativa utvecklingen snarast.

November var en riktigt bra månad för Norwich som tog åtta av sina totalt tio poäng under hela säsongen inom loppet av fyra matcher. Men under december verkar de ha tappat formen återigen och har under månaden tre raka förluster där de inte ens har hittat nätet.

De saknar den där riktiga spetsen för att kunna hota i Premier League och även när de sätter sig i chanser så bränns de ofta. Mot ett Arsenal som har 9-1 i målskillnad under sina tre senaste matcher kommer de nog att få svårt att hävda sig, trots att Gunners har varit klart svagare på bortagräs under hösten.

Arsenal har vunnit sina senaste matcher övertygande och inte mycket pekar på att detta kommer bli något undantag i den sviten. För 2.15 hos 888sport spelar vi alltså på Arsenal med -1,5 asian helt enkelt.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Arsenal -1,5 asian
Odds: 2.15
Bolag: 888sport
Spelstopp: 16:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: