Speltips Norwich – Brighton 16/10: Solklart spel

Axel Sjödin Publicerat: 16 oktober 2021

Tabelljumbon Norwich tar emot Brighton under lördagseftermiddagen som varit säsongens stora succé hittills.

Norwich - Brighton

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det ser redan väldigt tufft ut för nykomlingen Norwich då de efter sju spelade omgångar bara spelat ihop en ynka poäng och ligger sista i tabellen. Det var inte många som trodde att de skulle klara sig kvar inför säsongen, och ännu färre som tror det nu.

De har åkt ut tillbaka direkt till Championship igen de två senaste gångerna de blivit uppflyttade till Premier League och nu måste saker förändras om det inte ska hända en tredje gång på rad.

De har förvisso inte haft ett jättelätt spelschema, men även mot de sämre lagen har de inte presterat. I nuläget har de minst antal mål i ligan med marginal och har dessutom släppt in flest. Det är svårt att hitta ljuspunkter för Norwich.

Möjligtvis kan det bli bättre när Mathias Normann, Christoph Zimmermann och Todd Cantwell kommer tillbaka från skador, vilket bör vara snart då de kan tänkas starta till helgen.

HELT OMSÄTTNINGSFRI BONUS FÖR NYA KUNDER! Hos No Account Bet får du 100 kronor bonus – 100% omsättningsfritt. Du kan spela utan konto och ta ut vinsterna från bonusen direkt. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100% omsättningsfritt hos No Account Bet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Brighton har hållit en högre klass

Desto ljusare ser läget ut för Brighton som efter sju omgångar fortfarande är med och slåss i toppen av tabellen, två poäng bakom ligaledarna Chelsea. När de nu möter tabelljumbon har de kanske dessutom chansen att klättra lite bland topplagen inför den nionde omgången. Därefter väntar möten mot Manchester City och Liverpool, vilket verkligen kommer att vara ett elddop.

Graham Potters fiskmåsar dock har verkligen spelat bra i år. Som upprepats flera gånger nu här på Spelbloggare så skapade de mycket även förra året, men den stora skillnaden i år är att de faktiskt sätter sina chanser. De är starka defensivt och kan ta tillvara på sina chanser i offensiven på ett bättre sätt än vad de gjorde i fjol.

Troligtvis kommer vi att få se ungefär samma elva som kryssade mot Arsenal innan landslagsuppehållet nu på lördag, vilket bör vara tillräckligt för att slå detta Norwich.

För 2.12 hos No Account Bet är det raka spelet på tvåan här ett solklart spel i min mening med tanke på hur de båda lagen har sett ut hittills.

  Rygga spelet hos No Account Bet – Hämta 100 kronor freebet – omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Speltips:

Speltips: Brighton vinner
Odds: 2.12
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 16:00
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: