Speltips Norwich – Burnley 10/4: Ödesmatch i botten

Axel Sjödin Publicerat: 10 april 2022

Ett väldigt viktigt bottenmöte spelas under söndagen då Norwich välkomnar Burnley till Carrow Road.

Norwich - Burnley

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är väldigt mycket som står på spel då två lag under strecket möter varandra framåt slutet av säsongen. Norwich är kanske egentligen så gott som avsågade nere i botten då de har tio poäng upp till Everton på säker mark. Men förlorar de mötet mot Burnley så är det i stort sett klart.

Det hade redan krävts ett smärre mirakel för att de ska klara sig kvar med tanke på det rätt tuffa spelschema de har kvar utan att möta andra bottenkonkurrenter. Efter Evertons lite överraskande vinst mot Manchester United under lördagen så blir det oerhört tufft för Norwich att ta sig tillbaka.

Det har sedan länge varit tydligt att Norwich inte riktigt håller måttet för Premier League även de såg bra ut under fjolårssäsongen i Championship. Carrow Road har långt ifrån varit någon borg där de har lyckats ta poäng regelbundet och deras korta period där de tog sju poäng på tre matcher efter årsskiftet rann snabbt ut i sanden.

De lyckades ta en poäng borta mot Brighton senaste efter en mållös match, men dessförinnan så har de sex raka förluster i bagaget. Frågan är ifall de nu lyckas dra Burnley med sig ner eller om de återigen faller platt.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Burnley lär se detta som en final

Medan mycket pekar på att det är kört för Norwich så lever hoppet än i allra högsta grad för Burnley. De har en match tillgodo på flera av sina bottenkonkurrenter och har båda Norwich och Watford kvar på spelschemat. Men det gäller verkligen att de vinner dessa matcher om de ska lyckas slå ett Everton som börjat visa tecken på liv.

De vann det livsviktiga mötet mot just Everton i onsdags efter mycket dramatik. De tog tidigt ledningen, men efter två straffar mot sig så var det Everton som gick in i halvtidsvila med ledningen. Burnley kunde dock komma tillbaka i andra halvlek och vända och vinna med 3-2 efter ett avgörande från Maxwel Cornet i den 85:e minuten framför en vilt jublande hemmapublik.

En sådan seger för mycket för moral i en sits som Burnley befinner sig i nu och även om det är lätt att se dem tappa här så har de varit bra på bortaplan under våren och lär kliva in i detta som en final.

Jag tror att Burnley har vad som krävs för att slå Norwich här och för 2.55 hos 888sport spelar vi därmed på den raka bortasegern.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Burnley vinner
Odds: 2.55
Bolag: 888sport
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: