Speltips Norwich – Chelsea 10/3: Överlägsna

Axel Sjödin Publicerat: 10 mars 2022

Det är ingen lätt uppgift som väntar tabelljumbon Norwich då Chelsea kommer på besök under torsdagskvällen.

Norwich - Chelsea

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är inte längre något snack om titelstriden för Chelseas del, snarare behöver de numera försvara sin tredjeplats mot den uppsjö av lag som konkurrerar om den sista Champions League-platsen bakom dem i tabellen.

De hade en rad mediokra resultat under slutet av förra året och under januari, men verkar ha studsat tillbaka återigen med tre raka vinster i ligaspelet. På grund av uppskjutna matcher så spelade de däremot bara en enda ligamatch under februari, men lite pauser i spelschemat kan ha varit precis det som klubben behövde för att komma tillbaka på fötter.

Vid sidan av ligaspelet så är de fortfarande kvar i FA-cupen och besegrade Lille i den första åttondelsfinalen i Champions League med 2-0. Även om de inte tillhör favoriterna, trots att de är regerande mästare, så har Chelsea en hög högstanivå och kan mycket väl vara med och slåss om titeln i vår.

Med tanke på att Roman Abramovitj nu tvingas sälja klubben så går de en lite osäker framtid till mötes, men det var inget som påverkade dem senast mot Burnley som de besegrade med 4-0 i helgen.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Norwich håller inte Premier League-nivå

Det ser bara mindre och mindre troligt ut att Norwich ska lyckas klara sig kvar i Premier League för varje omgång som går. Även om de långt ifrån är helt avsågade nere i botten så är det tydligt att de är ligans sämsta lag och att de inte riktigt håller nivån för Premier League i nuläget.

De lyckades hålla hoppet levande med två raka segrar mot bottenkonkurrenterna Watford och Everton under januari, men sedan dess har det inte funnits mycket att jubla över. Förluster mot Manchester City och Liverpool var högst väntade, men under 1-3-förlusten hemma mot Brentford i helgen så såg det verkligen inte bra ut i en match där de på förhand faktiskt var favoriter.

Deras hopp om att lyckas stanna kvar kommer med all förmodan att avgöras under de kommande tre omgångarna mot Leeds, Brighton och Burnley. Men det ser inte ljust ut för Dean Smiths mannar och först lär de behöva gå igenom en tung förlust mot Chelsea.

Chelsea är såklart väldigt tunga favoriter hos spelbolagen och för att få ut något spelvärde så får vi krydda spelet lite. Chelsea har lyckats hålla nollan i tre raka matcher nu och bör kunna klara av Norwich bekvämt. Därmed spelar vi på att de vinner mot noll för 1.95 hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Chelsea vinner mot noll
Odds: 1.95
Bolag: 888sport
Spelstopp: 20:30
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: